lauantai 2. kesäkuuta 2012

Mökkeilyä


Kyllä bordercolliet, ainakin meidän, ovat todella halppoja reissussakin. Autossa nukkuvat tyytyväisenä, ulkoilevat missä vaan reippaina, osaavat relata paikassa kuin paikassa. Eivätkä tuhoa paikkoja, mitä nyt Viuhka voi tutkia petien sisältöä jos on tylsää. 
Pihasta eivät lähde mihinkään, missä vaan voi periaatteessa pitää irti. Tai ei voi kun ei saa, mutta onhan nuo luvattoman paljon ilman hihnaa liikenteessä. Hyödylliseksi olen kokenut "takana" käskyn, silloin molemmat laahustavat minun takana ja lähellä. 
Mökillä kävimme muun liikkumisen lisäksi muutaman kerran patikoimassa. Tai siis ainakin patikkareitillä tutkimassa millaisia polkuja siellä on. Koirat nauttivat, me nautimme. Etenkin kun ei vielä ole itikoita riesaksi saakka, mäkäriä ei lainkaan. Punkkeja kyllä, myrkyistä ja valkosipulin syöttämisestä huolimatta molemmista löytyi yksi punkki, samoin Riepusta. 
Molemmat bortsut ovat päässeet turhan hoikkaan kuntoon. Ilmeisesti liikutaan vaan sitten enempi näin kesän tullen, ruokaa lisätty. 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti