perjantai 31. lokakuuta 2014

Arkea

Arki on aika samanmoista joka arkipäivä. Tallille, koirat saavat juosta siellä. Ratsastusta ja hepan hoitoa. Koirille yleensä lenkki siellä tai vähän tokoilua kentällä.
Ellei lenkitä tallilla, niin sitten iltapäivällä pitempi lenkki kotimaisemissa. Illalla kouluttamaan. Tai treenaamaan. Tai sekä että.

Vähän olen nyt kunnostautunut treenaamisessa. Alkuviikosta kävi Prim tekemässä kontakteja Sudenpennun hallissa. Se puomi ei vaan ole kamalan hyvä... muttei se tuota onneksi haittaa.
Keskiviikkona Voltti sai treenata minun treeniradan läpi. Kiltti koira paineli sen aikamoisen hienosti läpi. Kokeilin muutamia ohjauksia vielä ja oisko mennyt sen 5min.
Eilen molemmat pääsi treenaamaan. Primillä vähän kaikkea. Osa meni hyvin, osa tarvitsi hiukan säätöä ja palkkaamista onnistuakseen. Pujotteluun ja oikeastaan kontakteihinkin olin tosi tyytyväinen, rimojakaan ei pudonnut. Mutta kuten jo aiemmin on huomattu, se "urautuu" tosi helposti eli kahta kertaa peräkkäin ei samaa kohtaa samalla ohjauksella/samaan suuntaan.
Voltti teki nollana :) Vähän säädettiin jotain ja ongelma on oikeasti ettei se vaan käänny vaan latasee kahta kauempaa ja kauemmas. Siis menee kovaa ja kauas. Tarvitsisi sen kanssa tehdä nyt virkkaamista ihan vaan hetki.
Tänäänkin treenattiin! Sporttiksella lähinnä kontakteja ja hiukan jotain muuta.

Oisko tässä nyt taas muutaman viikon kiintiö ;o) Ei vais, ens viikolla olisi ihan 2 ohjatut treenit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti