perjantai 24. kesäkuuta 2016

Mielien pahoittaja, mielensä pahoittaja, mikä lie

Mielensä pahoittaja tässä hei. Tai mielien pahoittaja. Mielien pahoittaja mielensä pahoittaja. Syvä huokaus. Pahoittelut.

Mistä kaikki alkoikaan... no agilityn SM-kisoista ja Lee Gibsonin yksilöradasta ja erityisesti pujottelu-putki yhdistelmästä, ehkä voisi sanoa jopa erottelusta.
Ja ei, minähän en edes kisannut. Minä vain katselin live stremia ja totesin onpas hankala kohta. Ehkä aavistuksen myös ihmettelin aika korkeaa epäonnistumisprosenttia ja samalla myös ihailin suorituksia. Tottakai olin tietoinen kisajännityksestä, -moodista, -arvokisojen pakko onnistua-ajatuksesta ja mistä kaikesta vielä voikaan puhua tuossa tilanteessa. Joskus olen siellä ollut, muistaakseni. Kai ja ehkä.

Sain haasteen, tee perässä ja mielummin vaikeutettuna. Tuumasta toimeen kerta oli mahdollisuus, jopa kuvaaja! Pituutta en jaksanut rahdata, laitoin hypyn. Viritin toisen putken extrana etualalle. En harjoitellut kuviota ennen kuvaamista.



2. hyppy niistolla ja lähetys ulkokautta. Hetken Voltti vilkaisi putkea, mutta valitsi pujottelun. Jee, hyvä koira.
2. hyppy vippauksella ja sisäkautta, nyt jo tiesi mikä oli homman nimi. Helposti oikein.
2. hyppy kaukaa vippauksella ja ehdin hyvin auttamaan sisään pujotteluun. Jee, hyvä minä ja koira.

Seuraava toiminto olikin virhe. Iloisena latasin videot instagramiin ja facebookin, ilmeisesti vääränlaisella asenteella ja väärillä hästägeillä. Jotkut asiat otetaan niin tosissaan, toiset taas ei. Tämä otettiin vaikkei olisi tarvinnut.
En voinut aavistaa, että aiheutin ihmisissä närää ja mielensä pahoittamista. Tästä tietysti hetken aikaa kommentteja lukiessani ja vastaillessanikin, melkein mieleni pahoitin ja mietin, miksi pahoitin toisten mieliä.
Luuliko joku oikeasti, että olin ylimielinen? Tai halusin vain näyttää, että on se vaan helppoa? (mikä olikin.... treeneissä)
Syvä huokaisu, hetken mietintä tauko ja poistin videoklipit. Olkoot. Jos joku ymmärtää väärin, tai haluaa ymmärtää, niin parempi näin. Pahoitteluni. Anteeksi. Nöyrin mielin toivon etten enää toista virhettäni. Todennäköisesti toistan.

Tosin pienesti mietin, että entäs jos Voltti olisi sujahtanut putkeen ja toiseen ja kaikki olisi mennyt pieleen. Kyllä minä voin hyvin myöntää ja julkaista näitä vähemmän onnistuneitakin juttuja, niin olen tehnytkin. Kun ei se meidän agility yhtä onnistumisen riemua ole.

Mutta niin tai näin, ehkä opin jotain ehkä en. Hyvää juhannusta murut, nauttikaa onnistumisista vaikka edes treeneissä <3




4 kommenttia:

  1. Mitä?! :D Joku/jotkut siis oikeesti pahoittaneet mielensä videoista? :D Huhhhuijaa :D Toisten koirat osaa, toisten ei - treeneissä, kisoissa missä lie :) Nim. Itsekin koitin, Tuju ei osannut - ei treeneissä ja tuskin kisoissakaan olisi ;) ei ole imua kepeillä eikä putkeen :D vaan pyörimisen ja arvailun jälkeen painui hornan tuuttiin puomille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nooh.... katsos kyllähän sitä treeneissä on helppo onnistua ;)

      Poista
  2. Hassu juttu, että jollain menny herneitä nenuun. Sun koirathan on aina kaikki osanneet hakea kepit! SM-kohta niille mun mielestä piece of cake.
    t. Terhi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä mä muotoilin sen väärin?
      Se myös riippuu kuka mitäkin julkaisee, toisille tulee paha mieli toisten "brassailusta" ja toisten tekeminen on vaan "vautsi vau"!
      :D

      Poista