maanantai 19. syyskuuta 2016

Päivitystä

Blogi laahaa niin paljon jäljessä kun ei vaan olevinaan ehdi päivittää. Paljon kaikkea ja vielä kivat syysilmat.

Voltti ja Notte molemmat treenaavat 1-2 kertaa viikossa hiukan. Voltilla ihan ratatreeniä, pysy suunnitelmassa jne. plus eri tekniikoiden kokeilemista. Myös kontaktit aiheuttavat lisätreeniä, mutta niinhän ne aina.
"Kotona" puomi on jo hyvä ja nopea. Kisoissa käskytän liian aikaisin/kovaa pysähtyymään ja pysähtyy/himmailee liian aikaisin. Täytyisi päästä tästä irti ja antaa mennä, katsoisi mitä tapahtuu.
A'lla vahvistusta ajatusta alas. Jos matka jatkuu kovalla vaihdilla suoraan eteenpäin, voi tulla koikkaloikka.
Keinu on treeneissä jo liian nopea, samaa käynyt jokusen kerran kisoissakin... Siispä tulee varmisteltua sitä liikaa ja suoritus ei ole sitä mitä ihanne maailmassa.
Muutenhan Voltti tulee mukavasti ohjauksiin eikä liitele ihan mahdottomia. Eihän se ole mikään jarrutan-kokoan-käännyn versio luonnostaan, mutta kääntyy kun tietää tai käännetään.

Notte opettelee aikalailla esteitä. Pieniä tekniikka/vauhti pätkiä sekaan. Puomi ja A on juoksareina molemmat, yritän vahvistaa ajatusta alas.
Mietin myös mattotreeniä sen kanssa, mutta toistaiseksi mennään tällä jos se kerta toimii.
Pujottelussa on ohjurit, välillä menee hienosti ja välillä ei malta. Ajatusta ja rytmiä alkaa olla kivasti. Jokusen ohjurinkin voi ottaa jo pois.

Voltti kisasi Varkaudessa kaksi rataa, nopea vitonen (A) ja mun pöllöily hyppis virhe (väärin sijoittunut, en ohjannut estettä). Hyppis muuten oikein hyvä. Mutta harmittihan nuo virheet.

Käytiin sunnuntaina P-Haun kisoissa ja radat olivat aika tylsiä.... aika helppoja. Ekalta 0 himmailupuomilla ja 2. Tokalta yksi rima ja vikalta kielto linjan ohituksesta.
Ärsytti taas, ei voi mitään. Harmittaa tuollaiset tyhmät vitoset.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti