perjantai 30. joulukuuta 2016

Pentuja suunnitelmissa

Hui ja vau, mutta Voltin astutus suunnitelmat ovat ottaneet askeleen eteenpäin. Urokseksi valikoitui Mantereen Ninan Ässä eli Tending Hotspur. Tästä yhdistelmästä odotan kovasti itselleni tekevää, mukavaa harrastuskoiraa. Tottakai toivon myös terveyttä... välillä pelottaa, että onni bordercollie pentujen terveyden kanssa on käytetty. Kolme pentuetta, ei yhtään OCD'tä ja pääosin ovat muutenkin terveitä! Triillä on se LTV3, yhdellä C/C lonkat. Tässä pahimmat, kaksi vielä virallisesti kuvaamatta.
Ässän kuvatut pennut ovat olleet terveitä, ei yhtään OCD'tä sielläkään ja taitavat olla melkoisen tekevää porukkaa.

Molemmat koirat, Voltti ja Ässä, oppivat helposti, koulutettavuus on vahvasti plussalla ja vauhtia riittää. Tittelit eivät tietenkään periydy, harva (jos kukaan) jaksaa ja etenkään osaa kouluttaa koiria niin kuin Nina!
Molemmat ovat arjessa varsin helppoja tapauksia missä vaan eli mitään superhyrriä sen suhteen ei pitäisi tulla. Mutta ei näitä ihan sohvakoiriksi kyllä anneta.

Tämä yhdistelmä on takonut takaraivossa todella kauan. Vähän samanlainen fiilis kuin silloin kun astutin Viuhkan Tipillä vaikka moni siitä varoittelikin ja ihmetteli miksi & kuinka. Enkä kyllä ole koskaan katunut sitä, että pidin tässäkin asiassa pääni!

Ja sitten se, että milloin astutus tapahtuukaan. Joko jo ensi juoksuun, jota veikkaisin tulevan noin helmikuussa. Olisi sitten kivasti kesäpennut!
Pieni mahdollisuus, että malttaisi odottaa sitä seuraavaan, mutta siinä tulee jo monta muttaa ajankohdan ja iänkin kanssa.

Hitsiläinen, meillähän voi hyvällä onnella olla kohta pentuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti