maanantai 17. joulukuuta 2018

Ensimmäiset Veet 8 vuotta!

Aika rientää.... vastahan he syntyivät! Viuhkan ja Tip'in pupsit, neljä kovasti odotettua bordercollien pentua.
Pennuista kehittyi tekeviä harrastuskoiria, mutta valitettavasti jo 3/4 ovat onnettomuuksien myötä jääneet vähän sairaseläkkeelle agilitysta. Onneksi kuitenkin on olemassa muutakin tekemistä kuin aksa, sillä ei ikä vielä tassuissa tunnu.

Volttihan on edelleen täysin terve ja tekevä, ehkei enää niin nopea kuin joskus. Muttei tarvitsekaan. Voltti on uurastanut kolmen pentueen verran lisää LS pentuja, yhteensä 18 pentua ja se on melkein liian paljon se. Ellei se olisi niin hyvä emo ja palautunut nopeasti, niin en tietenkään olisi teettänyt kolmatta pentuetta.
Voltti on ollut enemmän kuin olisin ikinä voinut kuvitellakaan sen olevan! TVA, agility- ja hyppyvalio, BH suoritettu. Se paimentaa vaikkei kovin vahva siinä olekaan. Treenannut hakua ja jälkeä, niissäkin olisi ollut oiva kisakoira jos olisin ehtinyt hiukan enemmän panostamaan. Pienestä koostaan huolimatta PK-esteet eivät olleet sille ongelma.
Luonnetestissä se hylättiin, mutta oikeassa elämässä se ei reagoi ääniin, ilotulitteisiin, ukkoseen tms. Eikä sen jälkeläisetkään.

Toivottavasti tämä pieni kultakimpale pysyykin terveenä ja ilonani vielä pitkään <3





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti