sunnuntai 5. huhtikuuta 2020

Korona päiväkirja - osa 4

Alkaa jo oikeasti hymyilyttää. Ehkä se tästä! Alan jo tottua rauhallisempaan elämän rytmiin, onneksi voin käydä tallilla joka päivä.
Takapihan nurmikko ei kiitä pikkutreeneistä, joita olen lähinnä tehnyt verkkokursseille. Osaksi tunnen itseni jopa huijariksi kursseineni. Tunne vahvasti, että onhan nämä jo nähty ja kaikkihan näitä tekee, osaa ja tietää.

Koirat juoksevat onneksi omassa pihassa ja niillä on isohko alue aidattuna. Voltilla on juoksu ja niinpä Vänkä ja Vinkki puuhailevat etupihalla ja meidän vanhat rouvat Maliina 14+v. ja Voltti 9+v. saavat käydä aidatulla takapihalla. Onneksi nuori mies on fiksusti eikä ole ulvonnut, merkkaillut eikä ollut syömättäkään vaikka emolla juoksu. Vinkin juoksua odotellessa... Kai se juoksu nro 2 joka päivä tulee? Täyttäähän se toukokuun lopussa jo 3 vuotta.
Lenkkeilty ollaan pääsääntöisesti niin että koirat autoon ja metsään suoraan. Ei ole vastaan tulijoita ja rauhassa on saanut olla.

Viikon päästä olisi ensimmäinen fyysistä läsnäoloa vaativa työilta, tosin vain 1,5h. Mutta seuraavana aamuna jo 3h ja pari iltaa 4h. Siitä nyt x-aikaa oltaisiin ulkona ellei tule uusia rajoituksia tms. Parempi vähän kun ei ollenkaan.

Ehkä tämä valoisuus ja jopa muutama lämpimämpi päivä nostaa myös fiilistä. Huoli on monesta kaverista ja taloudellisesta selviämisestä. Uutisia luen edelleen paljon, suunilleen kokoajan melkein vahingossa. Yksinyrittäjille lupaillaan paria tonnia. Onhan se tyhjää parempi, mutta ei sillä kyllä pelasteta kuin kuukausi. Jos sitäkään. Alvit yms. on edelleen maksettava ja nehän tulee aina jälkijunassa. Onneksi olen aina tallettanut riittävän summan niihin, mutta moni ei ole pystynyt vaan laskenut aina tulojen kuittaavan alv velan. Ilmeisesti niiden maksua saisi nyt siirtää, mutta jossain vaiheessahan ne on silti maksettava. Laastaria laastarin päälle.
(Huom! Toki huoli kaikesta terveydestä yms., mutten nyt käsittele niitä asioita tässä.)ps. Ruotsissa on jo halliyrityksiä mennyt konkkaan, huhua kuuluu saman tapahtuneen Suomessakin mutten tiedä onko totta vai ei

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti