lauantai 3. tammikuuta 2015

kuulumiset

Hiljaista on ollut koirarintamalla. Tai ei mitään mainittavaa tapahtunut.

Tai no Prim pääsi treenaamaan hiukan! Ei paljoa tehty, koska minulla oli kamala flunssa ja Primilläkin taukoa paljon takana. Siihen nähden ei huono, sanoisin. Olihan se vallatonta hiukan, mutta hyvin helppo treeni ja saimme myös onnistumisia. Ehkä jo maanantaina hiukan lisää!

Voltti käväisi lääkärissä ja saikku jatkuu. Ihan ei ollut luutunut vielä täysin tai siis näkyi edelleen murtuma. Myöskin nivelsiteen kiinnityskohdassa oli paksunnosta (?) ja edelleen hiukan löysyyttäkin.
Aloitetaan remmilenkit, pihalla saa olla vapaana ellei riehu hulluna jne. Ei äkillisiä suunnan muutoksia eikä liukastumisia. Kun nyt malttaa parannella, niin paranee. Lekurikin sanoi, että nyt olisi hyvä aika pennuttaa. Milläs pennutat kun juoksu on varmaan heinäkuussa seuraavan kerran. Malttaako silloin sitten edes pennuttaa jos on nyt pidemmällä saikulla?
Tälläinen talvi, milläs estät liukastumiset... Tai no joo remmissä, eihän se riehu.
Sitten kun saa luvan alkaa liikkua enemmän, niin pääsee hevosen kanssa maastoon. Tuleepa ainakin liikuntaa!

Hassua lenkkeillä yhden koiran kanssa nyt. Riepukaan ei ole edes halunnut yskän jälkeen pahemmin lenkkeillä, kamalan onnellisen näköisenä makaa sohvalla! Juha hoitaa Maliinan liikuttamisen.

Että sellaista. Vähitellen siis treenaamaan Primin kanssa, Volttia parannellen.


Kuvassa Pirkko, pentuja muutaman viikon päästä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti