perjantai 30. tammikuuta 2015

OMG

Mikä tietotulva OMD Coach Pilot viikolta. Tai oikeamminhan suurinosa oli vanhaa ja tuttua, mutta silti. Hyvää teki kerrata ja muistutella. Lisäksi ulkomaan eläviltä tuli kyllä hienoja pointteja ja näkemyksiä & ehkä jotain uuttakin. Täytyy hiukan sulatella!

Mutta toinen omg kuinka hienoa kun Volttikin pääsi jo treenaamaan :o) Se on saanut vähän pikkuhypyillä jumppailla ja pääsi myös viikolla "opetuskoiraksi" pariin otteeseen. Muutenkin se tietysti hurmaa kaikki ja aina ;o)
Eilen treenasin molemmilla, Voltin ja Primin kanssa siis. Voltilla ensimmäisen kerran hiukan kontakteja, puomilta puuttuu vauhti. Sai myös tehdä radan pätkää ja aika fiilis, se vana menee ja tekee! Vaikkakin vähän kaarrattaen, ihan sama.
Prim toimii hiukan erilaisilla asetuksilla kuin Voltti. Se imee enemmän ohjaajaan, mutta toisaaltaan kyllä osaa lähteä maata kiertävälle radallekin! Kontakteilta helposti lähtee katseella pois. Vahvistusta siis siihen. Pujottelua mä aikalailla kyllä ihailen, sen asenne siihen on ehkä parasta koskaan.

Että sellaista. Koko viikko oli tuhotonta opiskelua (englanniksi!), ihanaa oli nähdä monia vanhoja tuttuja ja ystäviä ulkomailta, mutta tavata myös uusia.
Joidenkin kanssa keskustelu oli helppoa ja vaivatonta, oli hienoa päästä osaksi sitä ja pystyä jakamaan mielipiteitä & ajatuksia. Lisäksi sai taas paljon tietoa Euroopan uros tilanteesta & ehdotuksia Voltin sulhoksi ;o) Tosin voi olla, että sulhanen löytyy ihan kotosuomesta tällä kertaa. Tuosta melkein naapurista. Jos edes astutan. On se vaan vaikea päättää tälläistäkin asiaa.

Mutta nyt ei agilitya-päivä kuitenkin. Eilen sain treenattua niin kivasti että jätän tämän päivän ajelematta Turkuun. Huomenna sitten joo ettei tule vieroitusoireita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti