sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Kuulumisia

Mahdottomasti kaikkea viime aikoina. Kiva kun on kiire, silloin kun tekeminen on mieluista ja mielekästä.

Ensimmäinen Amerikan reissu takana, olihan se aikamoinen kokemus. Hieno sellainen ja toivottavasti pääsen joskus vielä uudestaankin!
Olin OneMind Dogs porukalla ja näimme paljon upeita, ihania koirakoita viikon varrella. Mielettömän mukavia ihmisiä, vähän erilaista maailman menoa.

Suomessa arki pyörii agilityssa viikkokoulutuksien tahtiin ja ajoittain viereilevan kouluttajana viikonloppuisin. Edelleen jaksan aina vaan olla niin tyytyväinen ja iloinen ihanista treenaajista. Paljon sydämiä heille.
Itse kouluttamisen ohella aika vie "jokusen tunnin" viikossa treenien suunnittelu, paperihommat, sähköposteihin vastaaminen jne. Syyskauden viikkotreenien ilmoittautumisen sain vihdoin auki tänään.

Treenattukin ollaan Voltin ja Notten kanssa. Välillä enemmän ja välillä vähän vähemmän. Voltin kanssa tekeminen on vaan niin ihanaa ja mukavaa. Vähän haastetta lisää treenaamiseen ja yritän ajaa läpi suuntakäskyjä taas uudelleen. Sekä pysäytyksen puomille.
Notten kanssa kaikki on vaan niin uutta ja ihmeellistä. Pieni, vilkas sheltti kyllä jaksaa yllättää aina vaan. Tekeminen on siitä vaan niin mielettömän siistiä!

Uusi laji valtaus, tai siis tutustuminen, tehtiin. Rallytoko. Aika ihmeellistä touhua, mutta kaipa se oli oikein kivaa. Kamalasti (tyhmiä) sääntöjä hymyilevistä hihnoista askelten pituuteen saakka. Mutta myös aika helppoa ainakin noi alempien luokkien liikkeet, lisäksi saa höpöttää ja auttaa käsimerkeillä ja vaikka mitä. Ehkä menen toisenkin kerran :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti