perjantai 27. toukokuuta 2016

Voltin pennut 10kk * lisätty videolinkkejä!

Voltin ja Tuurin yhden illan huuman seuraukset ovat jo huimat 10kk vanhoja. Ja ovat huumaavan hienoja, vaikka itse sanonkin. Ehkei osa niistä ole siitä helpommasta päästä, ovat isolla moottorilla varustettuja pikku ferrarin alkuja. Voimakas luonteisia, nopeita, melko kiihkeitä ja sanoinko jo, että nopeita? Kuitenkin kaikilla tuntuisi olla kyky keskittyä hommiin, osaksi koulutuksen tulosta, osaksi luontaista. Osa niistä on varustettu heti turboahtimella, osa haluaa tietää mitä oikein halutaan ja sitten ne kiihdyttää sellaisiin lukemiin, että kasvattaja täti voi vain ihaillen puistella päätään.
Jokaisella on luontainen kyky käyttää kroppaansa hienosti, vielähän ei tiedetä miten keskittyvät hyppyihin kun menevät agilityssa vasta baby korkeuksilla.
Eihän nämä täydellisiä ole vaikka aika läheltä liippaa ;o) Osa jää (tai jäi kun osaavat ohjaajat ovat asialle osanneet heti oikeita asioita tehdä) liikkeeseen kiinni, taitaa jokunen jahdatakkin jne. Tällein bordercollien vähemmän toivottuja ominaisuuksia.
Terveitäkin ovat olleet toistaiseksi, rasti seinään ja peukut ylös!  OCD peikko siellä kummittelee takaraivossa aina, onhan kyse bordercolliesta. Sitä ei vielkään ole täysin haudattu, mutta voiton puolella ollaan. Kukaan ei ole ontunut, keventänyt, ollut ep tai mitään muutakaan siihen viittaavaa.
Kohta alkaa myös jännitysnäytelmä osa x, kuvaus ikä lähenee. Lonkat, kyynäret, olat, selät.... huh.

Pennuista on huiman hienoja videoita, mutta en nyt ilman lupaa linkitä niitä tänne.

Voltin mahdollisista toisista pennuista onkin jo mukavasti ollut kyselyjä. Suunnitelmissa onkin vielä toinen pentua, mutta ajankohta on vielä hiukan auki. Urosta olen jo katsellut sillä silmällä, mutta mitään ei ole vielä lyöty lukkoon. Katsellaan nyt luustokuvausten tuloksia tällä pentueella ja mietitään...


Dewi & Sini
Video 1

Let & Kati
Video 1 - Let 7vko-5kk
Video 2 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti