maanantai 9. toukokuuta 2016

Sattuu ja tapahtuu

Vai tapahtuu ja sattuu? Jos en mukasahda hevosen selästä, niin sitten lauta tippuu päähän. Aivotärähdys jälleen, mutta onneksi lievä. Sattuu kun ei tarvitsisi eli samana päivänä kun piti vappukisoihin lähteä. Oli varmaan todella uskottavaa "en pysty ajamaan aivotärähdyksen vuoksi". Eli ei kisattu Voltin kanssa kun halailin vessapyttyä ja makoilin pimeässä huoneessa. Ehkä moni muu teki samaa, vähän eri syystä tosin.

Nyt en oikein ehdikään kilpailemaan, töitä ja muuta. Meidän tavoitteet ovat täyttyneet, takaisin kilpakentille kivoin tuloksin. Palasimme takaisin ja ihan mukavasti näin yleisesti ottaen. Nyt kaikki arvokisat saavat jäädä meiltä välistä tänä kesänä, on muuta ja mukavaa eli en edes yritä tarvittavia tuloksia haalia kasaan. Tai kai meillä SM-kisoihin olisikin.
Tavoitteet syksyyn ja alkutalveen, yritetään kisata enemmän ja paremmin. Treenaillaan nyt sen minkä ehdimme ja mietitään missä mennään syksyllä.


Jaakolla olimmekin treenaamassa viime viikolla, taattua OMD laatua. Voltti meni mukavasti, kun ei hetkeksikään unohtanut sitä mihinkään eikä kadottanut kontaktia siihen. Se on hyvä siinä missä on ja missä ei ole, niin asioita voi korjata ja vahvistaa. Joihinkin taas on vaan tyytyminen siihen mitä se, ja minä, on ja olemme yhdessä.
Ehdin viitisen minuuttia treenata myös koulutusten välissä ja kyllä se vaan kulki. Iso sydän ja muruseni ja vaikka mitä.
Notte on tehnyt vain takapiha-aksaa aloitellen kujakeppejä. Sen aivot on kyllä välillä ihan kujalla ja sillä on ajoittain hiiren keskittymiskyky. Mutta toisaaltaan, hitsi se tekee kivasti juttuja ja isolla innolla.

Kasvatit ovat olleet superhienoja ja ahkeria kisoissa. Minulla on nyt kisaikäisistä kasvateista 5/7 maxi-3 luokassa ja useampi menossa SM-kisoihinkin. Nuorimmat ovat aloitelleet harrastuksia ja ovatkin melkoisia menopelejä! Niistä kuullaan vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti