tiistai 15. huhtikuuta 2014

Melkein jo mökillä

Voltti treenaili Timpan vauhdikkaalla hyppiksellä. Hyvin osaa kepit ja paljon muutakin. Ihan pätevä.
Pudotti riman, alkaako ahdistaa (minua siis)? Liukasteli myös hiukan, tylsää. Pääsiäisen jälkeen tsekkaukseen, tosin Sporttiksella on nyt liukastellut muutkin. Pitkän talven jälkeen alkaa matto varmaankin kaivata huoltoa kun sitä paljon käytetään.

Tänään olisi Jaakon treenit, positiivisena otan molemmat beeceet mukaan vaikka todennäköisesti treenaan vain toisella.

Sitten olisi pakkailua ja Volvon rajojen etsintään. Paljonko mahtuu tavaraa niin että mahtuisi myös 4 ihmistä ja 2-3 koiraa. Aika haikeaa, Joonas haluaa jäädä isänsä kanssa kotiin eikä lähteä mökille. Ja koska ikää on jo riittävästi selviytymään vuorokaudesta yksin, niin saa jäädä. Isoja noi jo ovat.
(siis nyt pitäisi pakata, siivota autoa, käydä kaupassa jne., mutta mielummin juon kahvia ja surfailen netissä koirien lenkityksen jälkeen)

Perjantaina olisi Joensuussa 4 rataa kisoja. Katsotaan kuinka meidän taas käy. Onneksi on suunnitelmat nyt toukokuuksi, pääsee juoksemaan isommilla kentillä täysiä ratoja eikä vain pienemmin jotain. Mikä on hyödyllistä, mutta tarttee kisoja ajatellen myös vauhtia ja välimatkoja.

Ja kevennystä. Eilen oli Voltti ja Prim lääkärissä kun rokotutin Voltin samalla. Jätin sen sinne toisen huoneen nurkkaan makaamaan Primin kuvausten ajaksi. Hoitsu tuli paikalle jossain vaiheessa ja ihmetteli mikä tuo on, onko se jo rauhoitettu. Kun makaa paikallaan noin kiltisti, häntä vaan heiluu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti