perjantai 18. huhtikuuta 2014

Pääsiäisen alkua

Keskiviikkona oli Jaakon tunti. Valsseja, valsseja ja valsseja. Lähetä, mene,  vastaanota, mieti. Suunta, askeleet, jarrut. Älä salli Voltin läpi menemistä kun se osaa ja pystyy. Askeleet, linjan leikkaus, mitä, milloin ja miksi. 
Todella hyvät treenit vaikka pääpaino mun inhokki ohjauksella.

Illalla Mikkeliin ja to aamuna Öllölään. Tosin siinä matkalla piti rekisteröidä auto jollakin katsastuskonttorilla omaan nimiin. Nummelassa oli keskiviikkona kova ruuhka, en ehtinyt jäädä odottelemaan. Mikkelissä lähdettiin liikkeelle ennenkuin konttori aukesi. Kurvattiin Juvalle, siellä katsastuskonttori oli auki vain ma ja ti ( en ainakaan huomannut netissä tälläistä). Savonlinnan ohi ajettiin eli Kiteelle sitten. Siellä asia hoituikin hyvin ja nopeasti. Paitsi että mun auto oli katsastamatta! Nyt syytetään miestä, se on ollut sen homma.
Hetken mietintä ja kysymään ehtiskö heti. Ehkä hiukan ihania, yksi keskeytti omat hommansa ja seuraava asiakas joutui hiukan odottamaan, mutta auto tuli katsastettua läpi. Ja vain 70€!

Perjantaina agilitykisat Joensuussa. Ihan haastavia ratoja, mukavia. Oli teknistä osaamista ja kovaa vauhtia. Pysähtyi puominkin hyvin. Eka rata kohtuu nappiin ja voitto nollalla.
Tokalla taas muurilla läksi harhailemaan, kalastelun jälkeen sain sitten jatkossa ohi pituuden. Sitten taas ihan ok, kadotin lopussa suuntaa ja mentiin maaliin jättäen 1este väliin.
Kolmanteen olin tutustunut väärin... Yksi este unohtui. Tosin huomasin sen onneksi. Nyt taas oikeasti kelvollista rataa kokonaisuutena kaikki, mutta puomin jälkeen en ehtinyt ohjaamaan takaakiertoa kun nyt enää ei Voltti jaksanut odottaa puomin päässä ohi juoksemista. Muuten se nollana.
Hyppis oli iha jes-oloinen. Hyllytettiin kun vippauksessa en katsonut sinne minne piti kun oli henkinen kiire jatkoon, hyppäs eestaas. Sitten sekoiltiin jotain halua keskeytettiin kun ei rytmiä enää löytynyt.
Paljon plussaa. Ei ole mahdotonta juosta ratoja läpi. Ei yhtään rimaa. Ei yhtään kontaktivirhettä, A 4 kertaa hyvin juoksarina. Meni kovaa. Minä ohjasin. Oli kivaa :)
Prim pääsi taas lämppäesteillä tekemään vähän.

Yötämyöten takas mökille, todellinen pitkäperjantai. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti