keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Kisat

Olimme Voltin kanssa kisaamassa Ojangossa Seppo Savikon radoilla. Odotukset olivat nolla, pääasia oli palata radoille ja pitää hauskaa!
Oli ihanaa nähdä niin moni ystävä, kaveri ja tuttu. Alariakaan en ollut nähnyt reilusti yli vuoteen, melkein sama monen suomi kaverin kanssa.

Ensimmäinen rata oli hiukan, no haastava.
Mokasin heti alussa, katse se katse. Sitten joku ok pätkä, meni järkyn hienosti hankalaan pujotteluun. Teki juoksukontaktit loikaten. Veti niin kovaa kuin pääsi ja rallallaa. Kivaa oli, mutta vallatonta molemmilta. Alarkin totesi, että huomaa etten ole kisannut aikoihin.
Toinen rata tsempattiin sitten molemmat ja käskytin kontaktit seis. Olen mielettömän tyytyväinen tähän rataan! Kaikki ohjauskuviot oli nappiin ja me niin tehtiin yhdessä. Vain yksi kohta... en ollut ihan siinä missä kuvittelin ja ohjasin huolimattomasti poispäinkäännöksen, Voltti ei ehtinyt lukea sitä ja meni ohi esteen ja ympäri. Muuten puhdas rata!
Hyppikselle lähdin ekana kun oli vähän kiire. Mukava rata, johon pöllö tutustuin väärin. Korjasin kyllä jo tutustumisessa, mutta radalla tuli hetkellinen aivotoiminnan pätkäisy ja meni rytmi sekaisin, pelastelulla se kohta nollalla ja loppu rata olikin ok. Nolla :) Aikaa vaan paloi hulluna tuohon.

Mutta jes, we are back on track! Niin siistiä, kivaa ja upeaa :)

Ja hitto, nyt hevonen (ei oma) potkaisu mua reiteen ja puujalka... en uskalla ilmoittaa kisoihin kun en tiedä milloin pystyn juoksemaan. Ylihuomenna vai kolmen viikon päästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti