torstai 19. lokakuuta 2017

hui haipakkaa ja pentuja!

Viime viikolla oli kiirettä, tapahtumaa, menoa ja lähes jopa meininkiä. Kun jostain syystä asioita vaan pakkautui samalle viikolle enemmän kuin ehkä olisi ollut järkevää. Mutta hengissä ja terveenä selvisin, mukavaa oli ja hommat hoituivat.
Mainittavaa on Janitalla mukavat treenit. Kun treenaan oikeastaan aina yksin, niin vaihtelu ja osaavat silmät ovat välillä enemmän kuin tervetulleita. Saa mennä treenitilanteessa myös muiden tekemää rataa.
Voltti oli kyllä varsin mainio ja eipä siellä mitään erikoisen vaikeaa ollut tai edes hiottavaa. Keinulta kummalta puolelta olisi parempi, muuten omat valinnat ihan ok ja kokeiltavatkin meni hyvin. Puomi on puomi eli lähes kirosana himmailun tai osuuko juoksuaskel vai ei-takia. A oli joka kerta oikeasti hyvä.
Vinkki pääsi myös ja oli varsin taitava lapsikoira. Ihan yllätyin. Sai myös kehuja, tekee hyvin minun kanssa ja silti irtoaa. Ei flänkännyt eikä jahdannut, kiihtyi hyvin mukaan.

Toinen mainittava asia muistiin: älä mene kisoihin jos takana on 6 päivää hommia ja edellinen päivä on tullut vietettyä 13h hallilla. Vireystila oli huono, väsymys painoi jaloissakin ja harmitti kun Lee Gibsonin radat olivat vieläpä tosi mukavia.
Voltti löysi vauhtinsa takaisin ja mentiin hyvää haipakkaa. Ekalta teki tilatovirheen ja karkasi kepeiltä 1 liian aikaisin. Uskomatonta.... ja kun pudotti muurin, keskeytin. Ehti toki keinulle ja teki hyvän kontaktin, kehuin.
Toka rata oli kyllä hyvää menoa vaikka itse sanonkin! Mutta se muuri taas, tosin nyt oletin sen lukinneen sen ja läksin vauhdilla jatkoon, taas todella epätodellinen virhe eli Voltti mukaan eikä hypännyt muuria. Loppurata niin hienosti ja tuli ohjauksiin ja meni helkatin kovaa & teki tyylikkäät ja vaikeat kepit näytösluonteisesti.
Kolmas rata ja 10vp. Syvä huokaus. A ja keinulta, jonka juoksin tiukasti päälle ja tuli pois 5cm ennen kuin oli maassa (videotallenne todisti sen, en ymmärtänyt mistä sai virheen ennen kuin näin). Sitten hyppäsi ristiin siinä hässäkässä, mutta pelastelun kautta maaliin tuloksella, joka ei mieltä lämmittänyt.
Voi kontaktit, varmasti olen ennenkin kironnut ja ihan saan syyttää itseäni.

Tämä viikko on jatkunut aikalailla edellisen toisinnalla, mutta sunnuntai on pyhitetty vapaalle! Mä en tee mitään. Kotihommia korkeintaan. Imuri odottaa etsijäänsä.

HUOM! Olisi tulossa aikamoisen kivoilla sukutauluilla ja vanhemmilla varustettuja harrastuskoiria. Melkein uskaltaa luvata ihanat luonteet, menevät jalat ja koossa pysyvän pääkopan & luonnostaan hyvin hyppäävät koirat. Roy ja Whoopy sanoivat toisilleen rakkaudella wuh ja joulun tienoilla olisi musta-valkoisia pikku beeceitä odotettavissa toivottavasti.
LINKKI SUKUTAULUUN


ps. pennut eivät tule minulle vaan Whoopyn omistajan Anu Rajaheimolle. Mutta mielelläni annan lisätietoja mm. Roysta, uroksesta joka on saanut minutkin pitämään uroksista ja vieläpä pitkäkarvaisista. Royn silmät on peilattu terveiksi, ei vielä vaan näy syystä tai toisesta KoiraNetissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti