torstai 6. maaliskuuta 2014

Christan opissa

Meinasi iskeä muistamattomuus, en muistanut Christan tokotreenien olevan just nyt torstaina eikä seuraavana. Mutta onnistuin sentään olemaan paikalla suunilleen oikeaan aikaan.

Otin Primin ja seuraamisen & noudon.
Seuraamisessa on just se paikka ja pää. Miten ja kuinka ja voi että. Se ei mitenkään ole aina samalla tavalla, pitäisi ne kriteerit asettaa. Ei voi seurata kuono ylöspäin, pärskii ja on vaikea pysyä asennossa & menee ihan jumiinkin. Tästä oltiin samaa mieltä. Sitten kun en halua sen laskevan päätä myöskään sinne polven tasolle, joku välimuoto. Saatiin muutamia hyviä asentoja ja selkeä tavoite siihen.
Se on sitten myös pikkasen vino. Johtuen kaiketi siitä liian pystystä asennosta, josta ensin yrittää lähteä. Korjattiin sivulle tuloa, tulee vähän turhan asenteella ja fyysisesti. Oma vika, mitäs opetin.
Saatiin se korjattua kunhan itse tajusin koko asian (no en ehkä tajunnut, mutta Prim tajusi eli pääasia kai?). Täytyy näitä tehdä nyt sitten kun taas ehtisi treenaamaan!

Ja se nouto. Mitä ollaan tehty viimeksi öööh.... ennen joulua.
Ei ihan muistanut sitä luovuttamis hommaa. Sitten kun muisti niin eipäs se luovuttanutkaan vaikka peruutti siihen mun sivulle. Mutta eipä varastanutkaan sinne, sillä hetkellä. Eli tätä juttua vähän fixailtiin ja voi pieni Prim raukka. Ei korvia, ei korviaa, ei ymmärrystä laisinkaan... Eli kun sitten tuli sivulle, niin pelkästä vaikka "hyvä" sanasta ampaisi noutamaan. Jep jep. Purkuun ja vaatimuksia. Ei jankkaamista vaan selkeät säännöt. Mutta hei, mun puucee sentään pystyi leikkimään (josta muistona taas mustunut sormi) eikä jäänyt kyyläämään kapulaa.
Nyt sitten kotiläksynä näitä, sekä vauhtinoutoja (kun on vaan niin lapsi vielä, pitää olla myös hauskaa!), sivulle palautuksia ja kaikkea siitä ja väliltä.
Kehuja taisi saada, ei pöllömpi koira ;) Mun kaupasta siis saa kohtuullisen kilttejä ja ehkä varsin kivoja koiria.

Nyt sitten kohta alkaa treenaaminen. Vielä pari viikkoa on aika hektistä, mutta sitten!
Eilen en ehtinyt agilitytreeneihinkään kun töissä meni myöhään ja päälle lapsen kuljetusta.

Mutta Primillä oli hauskaa myös vapaa-ajalla :D Sai uuden lelun, ei se raukka ole tainnut saadakkaan koskaan ikiomaa pehmolelua!

Primin vaaleanpunainen hirwiö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti