tiistai 30. toukokuuta 2017

Pupsit kasvaa

Nyt kun on hetkellisesti hevoseton, niin on aikaa enemmän istua myös koneella.  
Pennut kasvavat, ovat varsin virkeitä ja punnitus ei niin helppoa kun eivät meinaa pysyä kupissa paikoillaan niin kauan, että saisi edes jonkinlaisen lukeman. Eli painot ovat sinnepäin ja pääasia, että nousussa.
Täytyy yrittää aktivivoitua ottamaan niistä ihan kameralla kuvia joku päivä, nyt on vain kännykkä räpsyjä ja videopätkiä. Niitä olen innoissani julkaissut mm. Instagramissa.

Pennuille on alustavasti ainakin jo kodin, pahoitteluni kaikille teille, joille ei pentua riittänyt. Valinnat olivat vaikeita, mutta kaikki menevät ennestään tutuille ihmisille pääosin monipuolisesti harrastaviin koiteihin. Ja se yksi jää kotiin. Kuka se on, ei mitään tietoa vielä.

Painot noin suunilleen ja suluissa + / vuorokausi.

1. Eka poika 440g (+35g)
2. Poika 400g (+25g)
3. Valko tyttö 343g (+40g!)
4. Pikku tyttö 330g (+15g)
5. Tyttö 400g (+ 40g)
6. Musta tyttö 414g (+24g)

Pikkuinen tyttö on ihan yhtä virkeä ja kimmoisa käteen kuin muutkin, imee ja taistelee paikkansa sinne tissille. On vain pienempi.

Voltti tekee hyvin hommansa, mutta viihtyy myös pentupedin ulkopuolella. Ei ole mitenkään fanaattinen emo eli jos joku vähän vinkaisee, niin ei synny maailmanlopun hätää.

*******************************

Loma alkaa kolmen viikon päästä ja suuntaamme koko konkkaronkka Pohjois-Karjalaan. Tai siis koirat, aikuiset ja hevonen. Etukäteen jo tuskanhiki pyrkii otsalle tuosta ajatuksesta.... Todennäköisesti matkaamme kahdella autolla samaan aikaan, onneksi. Sillä vaikka Volvo tilaihme onkin, niin sekään ei ihan mahdottomiin ehkä taivu.

Agility ei ihan jää unholaan, käyn Mikkelissä tuomaroimassa minien joukkueradan Agirodussa ja yhdellä leirillä kouluttamassa. Muuten seuraava työkeikka onkin 20.8.! Luksusta ja hyvin saa kerättyä paristoja täyteen syksyä varten. Tosin odotan jo sitäkin, kaikkea uutta ja kivaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti