keskiviikko 23. elokuuta 2017

syksy saapuu

Ihana syksy on saapunut. Tai loppukesä, kuinka vain. Pimenevät illat ja harmaa lämpö, voimakkaat tuoksut. Toki tulee ne tasaisen harmaat, tuuliset ja sateiset päivät, mutta sellaistahan se elämäkin on. Olisi kauhean tylsää jos kaikki olisi kokoajan tasaisen jotain.

Kalenteri on täyttynyt aikalailla kaikesta kivasta, töitä, valmennuksia ja toivottavasti nyt jokunen kisakin mahtuisi sinne. Vapaapäiviä unohtamatta, niitäkin tarvitaan.
Päivät alkavat rutinoitumaan tyyliin koirat pihalle - aamukahvi ja samalla koneella - koirat lenkille - hevostelu - kotijuttuja - koirat lenkille/jotain puuhailua - töihin - nukkumaan.  Vähän vaihtelevassa järkässä. Kotijutut valitettavasti (?) saavat vähiten huomiota.... siltä meillä ikäväkyllä usein näyttääkin.


Viikkoryhmät agilityssa pyörähtivät käyntiin ja ainakin itselläni fiilis on aika mahtava. Kroppa pistää vähän hanttiin, onhan se saanut levätä ja laiskotella kaksi kuukautta. Jaloillaan oleminen monta tuntia peräkkäin tuntuu illalla nukkumaan mennessä, mutta tähän tottuu taas nopeasti.

Volttikin pääsi aksaamaan monenko lie kuukauden jälkeen! Se on kyllä hyvässä kunnossa, kiitos maalla olemisen ja aikalailla jatkuvan liikkeen & mäkisen maaston. Ja ehkä uimisenkin. Ohjaajasta ei voi sanoa ihan samaa.
Vauhtia oli ja hallintaa ei joka hetki. Mentiin vaan vähän fiilistelemään ja käymään läpi rataa.
Vinkki tutustui halliin, ensiksi piti vähän pöhkiä ja sitten olikin ihania ihmisiä. Ja vaikka mitä, lapsi pääsi hoplopiin, mutta hiukan liian nuorena sai enempi vain katsella.

Vinkin sisaruksista saa päivittäin uutisia, videoita jne. Itseasiassa myös Voltin ekasta pentueesta. Ihan huippua kun on niin aktiiviset kasvattien omistajat! Ja uutiset kun ovat pääosin pentuja ylistäviä, niin mikäs tässä on henkseleitä paukutellessa.
Voltista on kysytty vieläkin pentuja ja ihan minimaalinen ajatus takoo takaraivossa. Vieläkö ne kolmannet vai annetaanko jo olla...
Kolme pentua, Vola, Bou ja Rane, kävivätkin meitä jo moikkaamassa. Hauskoja pupseja tietenkin! Vinkki opetti niille putken ja selkeitä agilitykoirien alkuja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti