sunnuntai 25. elokuuta 2013

taas vierähti viikko

Huh huijaa, koko ajan kiire ja mitään en ole tehnyt.
Tiistaina vähän agilitya Voltilla ja Primillä. Voltin kanssa ei niin loistavaa settiä, Primin kanssa babyaksa tuntui kivalta.

Sitten vaan sitä sun tätä eikä oikein mitään omalla pihalla. Voltin kanssa vähän jumppaa ja ei käänny oikealle yhtä hyvin kuin vasemmalle. Primpula vähän ohjauskuvioita ja takaaleikkauksia.

Tokoa ei olla tehty lainkaan ja onneksi Sari läksi Cheenan kanssa meidän tilalle Piirimestiksiin! Hienosti Hi-Han joukkue hopeaa! Mukana myös Voltin velipoika Pyry Sarin kanssa ja 1-tulos. Onnea!!
Tai lainkaan on ehkä liioiteltu sana. Tai vähättelyä. Ollaan me Voltin kanssa tehty jotain pikkujuttuja ilolla ja tekemisen meiningillä. Jihaa ja antaa palaa-olotilalla.
Prim keskittynyt perusasentoon, parin askeleen seuraamisiin yms. Voi kuinka pieni yrittää keskittyä niin hyvin. Tai se mitään yritä, se keskittyy!

Zeljko koirineen laskeutui maahan keskiviikkona yöllä. Hän nyt kouluttelee siellä sun täällä, asuen pääosin meillä.

Tänään kisattiin sitten neljän startin verran agilitya Viitasen Annen melko haastavilla ja nopeilla radoilla. Pääosin ihan kivasti, muutaman kerran niin myöhässä että huh huh. Sitä sun tätä joka radalla... mutta yksi hyppis sinne päin ilman virheitä ja nollalla voittoon. Toinen hyppy-serti, nyt täytyy odottaa ajan kulumista sen puolesta.
Kauhian tyytyväinen olen A:an kontakteista! Ja rimoista (yksi alas, mutta minun syy). Ja suunnitelmissa pysymisistä ekan radan jälkeen (joka aiheutti hylyn.... siis suunnitelman vaihtaminen). Ja Voltin olotila ja vire, se on aina vaan niin positiivista ja plussaa!
Voltti meni isänsä Tipin jälkeen joka radalla. Tällä kertaa me voitettiin 2-1 ;) (meillä 2 tulosta, niistä toinen voitto-nolla ja Tipillä 3xhyl ja yksi 0, jolla 2.)

Oli kisapäivä muutenkin. Mukavaa seuraa, kiva ilma, hauska tunnelma. Paljon ihania ystäviä kerralla paikalla.

Mari kävi vielä tsekkaamassa Voltin. Pientä huomiota vielä edellisen tärskyn jäljiltä, ei mitään isompaa tai vakavaa. Tip hoidettiin myös. On ne vaan leppoisia ja hienoja hoidettavia, molemmat.

Hyppiksen video.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti