lauantai 5. lokakuuta 2013

Eilen Elinan treeneissä kuokkimassa Pirjon ja Iriksen vuorolla. Aikamoista juoksemista ja samalla olisi pitänyt hyvinkin ohjata.
Ei ne nyt huonosti menneet treenin, melkein ehkä hyvinkin. Hiottiin sitä sun tätä kun mun valssi ei oikein liiku oikeaan suuntaan etenkin jos pitää "kokeile tuota"-vaihtoehtoa tehdä. Loppu oli ihan painajainen, ei vaan ehdi/pysty/uskalla. Lopulta se valssi oli ok vaihtoehto. Valssi, inhoan niitä...
Voltti paineli taas kiitettävää vauhtia ja olipa melkoisen hyvin kuulollakin. Vähän lenteli silloin tällöin, muttei nyt mitään maata kaatavan kauheaa.
Puomi oli taas liiankin nopea eli alkaa näyttää vaaralliselta... jos ja kun oli putki edessä, ajatus ei ollut alas vaan ylös lopussa ja siispä tähän tarvitsee ajatusta. Länget? Lelullahan menee tietysti alas ja kovaa.
A oli kelvollinen. Molemmilla toimi jotenkin myös suunta käskyt. Olkootkin, että tarvitsee kyllä treenata paljon niitä.
Pujotteluista olin kovin iloinen, kesti vahvan päälle juoksunkin hidastamatta tai empimättä. Hakee ne myös mistä vaan.
Noottia tuli kun lähettelin sitä putkiin silleen huis vaan. Onko ihme, että lentää? Myös jarruissa tarvitsee olla _ajatus_ mukana eikä vaan mennä.
Mulla oli vaan tolla radalla aikalailla kiireen tuntu kokoajan ja se kostautuu heti.


Prim pääsi aksailemaan myös. Oikeastaan mun älypääpiö meni ihan hienosti. Pussin meni kuin vanha tekijä ja lukee selvästi esteitä ja ohjauksiakin. Niin taipui pääpiöltä välistäveto, irrotus, valssit, takaakierto, päällejuoksu kuin saksalainen. Oho. Myös jaksoi keskittyä hienosti. Kyllä siitä koira tulee.

Tänään Kirkkiksellä kisat, Allan Mattson tuomarina. Eka oli ihan kiva agilityrata. Alun otin vähän eritavalla kuin suurinosa, ihan oman liikkumisen takia. Takaaleikkaus-valssikin toimi. Puomi taisi olla aika hieno, sitä ihan tultiin kehumaan ;o) Pujottelun jälkeen oli takaakierto ja siinä edessä lähellä tyrkyllä putki. Mietin otanko lällärikautta vai riskillä. Riskillä, kyllä meidän tollaisen pitäisi osata. Ja osattiin, ei edes vilkaissut putkea. Ikäväkyllä se keinu taas aiheutti 5vp. :/ Muuten ok nolla, ei ehkä kelpaisi oppikirjaan, mutta ei se huonoinkaan meidän rata ollut. Nopsin aikahan siinä oli, mutta ei me oltais haluttukaan voittaa.
Toka rata ja ikäväkyllä puomille oli vähän kökkö lähestyminen. Ja seuraava hyppy takaa. Jäin vekkaamaan puomia edeltävälle hypylle ettei lähestyminen olisi niin vino ja Voltti olikin sitten hypännyt jo sen seuraavan hypyn väärin päin kun minä olin noin puolessa välissä puomia.
Tässä kohdin aloin miettimään, että täytyisi varmasti ne pysäytyksetkin ottaa taas valikoimaan.
Keinulta porsasteli jälleen ja kiitettiin tuomaria ja poistuttiin radalta.
Hyppikselle en enää jäänyt, mun jalat halusivat irtisanoa itsensä juoksutehtävistä. Ja kun ei me hyppistuloksella mitään tehdä, niin päätin kuunella kehoa.
Ärsyttää kun taas nivelet kipeytyy kovin, mikä lie nyt riivaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti