torstai 1. toukokuuta 2014

paimennusta ja kisaa

Torstaina vähän ex tempore paimentamaan Somerolle. Prim on nähnyt lampaita 2 kertaa ja Voltti ehkä 4 ennen tätä.
Ensiksi pienemmässä aitauksessa Prim. Ainakin flänkkää... ja estettiin pyöriminen niin jäikin sinne taakse nätisti maahan. Eikä halunnut liikkua lähemmäksi vaan oli onnellinen kun lampaat pysyivät siinä. Minä taas en osannut mitään, mutta kai se sitten lopulta meni ihan 3. kerraksi kivasti. Toinen kierros olikin isolla laitsalla. Pimpula selkeästi mielummin menisi myötä- kuin vastapäivään, mutta saatiin sitten ymmärtämään toinenkin puoli. Jää helposti kauas, liiankin. Etenkin kun nämä lampaat ei säntäilleet niin. Aika laajat flänkit ja kuulemma jo tasapainottaakin.
Kuulemma lahjakkaan oloinen.
Volttikin oli mukana juonessa. Se taas mieluusti tulee lähelle lampaita. Mutta saatiin jo kaiketi vähän kuljetusta ja jonkin näköisiä hakuja yms.
Tunsin taas itseni ihan tonttu torveloksi.

Perjantaina aamusta kisaamaan. Mun jalat oli ihan tönköt ja meinasin ekalla radalla mennä nurin pari kertaa. Ärsyttävää :/
Keinulta tuli livakasti ja hyppy väärinpäin. Puomi oli ihan hieno. Muutenkin sinnepäin edes. Lopussa yrit pysäyttää A:an, ei pysähtynyt.
Tokalla alku ihan ok, sitten kiljuin Volttia putkesta ihan liikaa ja ohi keinun. Hyvä Saija. Puomi on vauhdikas ja hieno, paha vaan ettei sitten pysähtynyt kun juoksin ohi. Palautin sinne ja hyl.
Hyppis ihan kiva, piti vaan yrittää muista monta pakkovalssia. Rullasi kivasti, unohdin vain lopussa tehdä pussille jarrua ja käväisi melkein väärällä esteellä ylimääräisen lenkin isomman kaavan mukaan. 0/5. sillä
Pirkko ja Pasi voittivat, onnea ja superia!!

Prim treenasi taas vain yhtä hyppyä lämppäriesteillä. On se vaikeaa se odottaminen siellä hypyn takana. Päätin myös opettaa whiskyleikkauksen ja sihinällä kääntymisen erottelun peräjälkeen. Oppi joo. Tai sitten ei.

VIDEO Iriksen kuvaama, kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti