maanantai 26. toukokuuta 2014

kisoja

Sunnuntaina heti aamusta helteinen Tuusula. Kiemuraisia ratoja agilityssa. En saanut kiinni niistä, etenkään ensimmäisestä.
Ja koska ohjaaja on aika tyhmä ja kaikki pitää oppia kantapään kautta... Ekalla radalla onnistuttiin selvittämään se vaikea kohta ja sitten en ohjannut kunnolla, meni ohi muurin. Otin edelliseltä hypyltä uudestaan ja jatkettiin matkaa. Siis hylly, muuten nolla.
Tokalal radalla asenne parempi ja tekeminen tuntui jo agilitylta. Onnistuin lopussa huiskasemaan väärälle hypylle pujottelun sijaan. Että muuten sekin nolla.
Yhtä kuin että Voltti teki 2 nollaa, minä nolla nollaa siihen saakka.
Hyppis ja rimat 65cm. Hiekkakenttä, ihan ok pohja sellaiseksi. Silti tuntui, että sutii ja menee aikaa hypyillä. Plus kaksi huonosti ohjattua kohtaa = kaksi kamalaa kaarretta. Mutta nolla, ei mitään asiaa kärkeen niillä kaarteilla ja todennäköisesti ei muutenkaan.

VIDEO

Mutta parasta päivässä: Pirkko ja Pasi tekivät huisan hienot tuplat ja voittivat hyppiksen! ONNEA!!!


Maanantaina Prim pääsi epistelemään Lägin hallille.
Supermölleissä teki nolla ja voittikin.
Möllien rata oli hiukan ehkä osittain vähän vaativahko. Putki puomin alla (ei haitannut). Kovaa luukutusta ja sitten 4m estevälejä. Lopuksi taas pelko, että koira tulee jaloille. Tosin kiltisti tuomari käänsi putkea hiukan ja samoin siirsi hyppyä kun kysyin siitä. Tällä radalla jänistin yhdessä kohtaa, tokalla yrittämällä tein niinkuin pitikin ja hyin onnistui. Ihme ja kumma, Prim hyppäsi ne ahtaat välitkin puhtaasti. Joutui vähän soveltamaan ettei törmättäisi lopussa kun ei se vaan vielä osaa edetä putkesta suoraan eteen.
Mutta asenne hieno, pysyi lähdöt, ekalla vain se eka rima alas (osaksi kun joutui jättämään niin lähelle sitä) jne. Hyvä pupsi!

Nyt oisikin kisat illalla, ei enää hiki lennä ainakaan ilman puolesta. Kerkesi jo tottua parin päivän lämpöön, nyt taas normi kevät keli: pilvistä ja oisko reilu +10°C.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti