torstai 18. syyskuuta 2014

Kouluttamassa & treenaamassa

Nyt on alkanut "työt", jotka ei edes tunnu työltä. Pehmeämmän laskun kautta enempi koulutuksia, ehtii totutella ;)
Muutama viikonloppukoulutus vedetty, pentukurssia ja viikkokoulutukset alkaneet pyöriä. Lokakuun alusta vielä torstaitkin, nyt on vielä ollut tokoa ja pentutottista.
Citybelgeillä ekaa kertaa ja edessä todennäköisesti tosi kiva talvi heidän parissa! Haastetta löytyy kun sekaisin pentua ja 3-lk koiraa, mutta sehän on vain itsestäni kiinni saadaanko heille kaikille hyvä treeni. Vähän jännää ja paljon miettimistä.
Keskiviikkoisin Lägin hallilla vakiovuorot alkaneet. Ihan huippuporukka, tykkään tosi paljon ja 6h menee nopeasti.

Omat koirat pääsivät eilen vähän treenaamaan koulutusten jälkeen. Olikin taas vähän taukoa... mutta tästä tämä nyt lähtee!
Voltti oli niin mainio, paljon sydämiä. A on nyt taas vaihteeksi lennokas eli siihen tarttee treeniä selkeästi. Puomi oli vautsi vau tasoa eli jos vaan kisoissakin.... ohjauksiin tuli ja ihan he****n kovaa meni.
Ja Prim. Mun teinilapsi taas meni, tuli ja yllätti. Se kääntyy niin paljon pienemmällä kuin Voltti. Se osasi sitä sun tätä ja yllätti. Sen kontaktit oli nopsat ja ikävä kyllä pysähtyy maahan kun ei pysty etenkään Aalla siitä vauhdista pysähtymään kontaktille 2o2o. Peeveli.
Molemmat kääntyivät putkesta oikein vaikka se oli aika haastavaa illalla useimmille. Hyvät mun tytöt. Ja niistot toimi, pyörityksetkin yllättäen vaikak inhoan niitä. Mutta mulle tuli ihan järkky kiire alussa eikä tosiaankaan ohajukset olleen niin nätit kuin muilla. Enkä edes yrittänyt mitään valsseja väännellä muutamaan kohtaan... syvä kumarrus ja kunnioitus Katille & Jaksille, jotka siinä onnistuivat.
Pituudelta kääntämistä takaaleikkauksella treenattiin molemmilla vielä erikseen. Että hyvä treeni vaikka itse teinkin ;o)


Lauantaina Voltilla kisat. Katsotaan lähteekö käsistä ja ollaanko samalla radalla yhtä aikaa.

Ja jee, sunnuntaina vihdoinkin Aischa tänne. jipijipi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti