tiistai 23. syyskuuta 2014

tiistaita

Tänään olisi saanut nukkua muttei sitten nukuttanut. Kai mä pärjään vajaan 6h unilla :o)

Eilen olikin aika haipakkaa koko päivän. Olin tallilla jo ennen kasia aamulla. Ais oli ripeällä tuulella ja aika paljolti yritin osata ratsastaa sitä alas ja rennoksi. Käynnissä jo onnistuikin mainiosti ja muutamia pohkeenväistöjä yms. onnistuttiin jollain tapaa tekemään. Ravissakin hetkittäin oikein kivasti, en vaan pysty istumaan alas harjoitusraviin :( Paljon lyhyitä siirtymisiä kun se pää vaan tahtoo nousta aina vaihtaessa hitaampaan askellajiin. Laukka oli vaikeaa, halusi kaahata. Mutta lopulta kohtuullisia nättejä isoja ympyröitä. Luulen, että pohjalla on myös merkitystä, se on niin pehmeä.
Hepat ovat vieläkin ulkona, hrrr. Loimitettuna, mutta silti. Ostin eilen toisen ulkoloimen kaulakappaleella. Lupasi taas kovaa sadetta. Talvella voi pitää sitten vaikka toisen loimen päällä pihalla.
Muuten me tutustellaan tamman kanssa ja käsitellä antaakin hyvin kaiken.
Olin myös yhteydessä Aisin omistajaan, joka sen kanssa kilpaili Belgiassa ja toi Suomeen & teetti varsan. Kiva kuulla millainen ollut ja mitä tehty.

Tallilta Turkuun Jaakon tunnille. Voltti vain, koska höpöttäessä (korjaan, keskustellessa) menee aikaa. Eipä kummallista paitsi se ettei se käänny ellei käännetä. Ja että laiskottelen kun pystyn lähettämään niin kaukaa esim. putkiin. Että on todella voimalla, kaukaa ja kovaa hyppäävä koira. Teki taas välejä 1 askeleella kun muut teki kahdella. Keskustelua onko se ominaisuus vai opetettu tapa. Päädyttiin kai, että vähän ehkä molempia.
Mutta muuten, ei hullumpaa.

Kotona kävin kääntymässä ja syömässä. Kouluttamaan Vantaalle. Ja oli kivaa :)
Sieltä Sporttikselle treeneihin, Primin vuoro. No menihän se. Oikeastaan monta asiaa aika hyvin! Treeni oli kuitenkin aika vaikea.

Että sellainen tiistai. 7.30 lähtö liikenteeseen, 1,5h välissä kotona ja taas palauduttu kodin huomaan klo 23.45.
Nyt mä lähden taas, paimentamaan :o) Ja ratsastamaan. Ja kouluttamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti