torstai 18. syyskuuta 2014

päivitystä pukkaa

Nyt ainakin, katsotaan miten kirjoitustahti taas hiipuu.

Eilen molemmat beeceet saivat vain lyhyen tokotreenin. Mutta harkitun (rasti seinään!). Takapään käyttö.
Voltilla se on helposti hyvin laiskaa, oikeastaan olematonta ja huonoa. Primillä parempaa, mutta helposti sekin jää vajaaksi käännöksissä tai oikeammin ei ole tarpeeksi aktiivinen. Mietin jo jotain poppaskonsteja ja apuvermeitä, muutta päädyin nyt vaan tekemään käännöksiä paikallaan ja naksuttelemaan.
Jostain syystä molemmat koirat olivat suorastaan ylivireisiä ja niinpä käännökset tulivat peremmin kuin aikoihin. Liiankin eli mukaan tuli hyppypomppuloikkaa molemmilla.
Voltin sivulle tulot eivät todellakaan ole enää tylsiä. Pieni koira pomppaa ilmassa sivulle ja minusta se on hauskaa. Tiedän tuomareiden ja oikeiden tokotyyppien olevan täysin toista mieltä. Mutta ihan sama ;o)
Primin sivulle tulot taas ovat korrekteja nyt. Sitten tietysti minusta niistä puuttuu nyt se voima mikä oli aiemmin. Mutta kaikkea ei voi saada? Perusasennon paikkaa haettu vähän taemmaksi, katsotaan saataisko myös seuraamista paremmaksi.
Voltilla myös jäävät myös juoksusta ja joka kerta oikein. Hyvin oli kuulolla huolimatta viretilasta!
Primin jäävät oli ok, olisi voinut ehkä olla napakammat.
Tarttis ehkä tehdä vähän jotain tulevaisuuden plääniä lajin suhteen. Kun nyt ei oikein ole mitään... Kahdet kokeet menneet menemättä kun onneton buukkasi muita menoja yhtäaikaa.

Iltapäivällä Lauran kanssa tokoilemaan, siihenkin on jo suunnitelma. Mikähän minua vaivaa.

Agilitya pitäisi suunnitella. Tai ainakin treenata. Toisaaltaan jos molemmat koirat menevät niin hyvin kuin keskiviikkona taukoilun jälkeen, niin ei ehkä kannatakaan. No siis joo pitäisi, Prim ei ikinä ole kisakunnossa ja Voltti muuttuu ihan vallattomaksi.

Myös vika pentu- ja tokotunti. Se on vaan kivaa! Moni haluaisi jatkaa ja ehkä voisi pitää tunti kerrallaan-tyyliin ilmojen salliessa.

Eilinen meni myös shoppaillessa. Tosin vain tarpeellista. Mun ratsastussaappaat lensi roskiin, olihan Cavallot jo palvelleet ensiksi hyvin ahkeraan lähes 10v. ja sitten vähemmän reilut 13v. Eli tartvitsin uudet. Koska saappaat oli -20% tarjouksessa ja löytyi minun hankaliin jalkoihin sopivat (lyhyet jalat ja kapeat pohkeet), niin olihan ne ostettava. Miten raaskin käyttää kun ovat niin nätit... ja vielä ehkä epämukavatkin.
Lindalle turvaliivi ratsastukseen. Kai sitä itsekin voisi käyttää hypätessä. Hanskat, näpit paleltuu kerta tuleekin jo kylmä.
Aischalle jalkoihin suojat. Sille tulee mukana jotkut, mutta kunnon suojat kyllä maksavat itsensä takaisin.
Yhdet kuolaimet hyppäämiseen ja suitset, koska kukaan jaksa vaihtaa kokoajan kuolaimia. Hermo meinasi mennä jo laittaessa kun ne soljet olivat niin tiukat.
Mutta eiköhän näillä taas selvitä :o)

(Kun aiemmin jo hankin estesatulan, parit huovat, martingaalit, pari lointa, harjat, pintelit, riimun, rehua ja vitskuja. Mukaan tulee suitset, koulusatula, jotain suojia, loimi.)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti