sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Syksy (+ teksti)


Mihis teksti hävisi...

No viime viikolla paimennettiin. Voltti melkein loisti tällä kertaa ja Prim oli rukkasainesta. Mutta lopuksi sai pitää karvansa ja paimentaa ehkä vielä jatkossakin. 
Agilitya koulutettu normit & Joensuussa pari päivää. Hienoja koirakoita, suorastaan upeita! Ja mä niin tykkään pennuista/nuorista koirista. Kiitti Itärajalle, hauskaa oli taas kerran.
Ratsastettu. Paremmin ja huonommin, kyllä se tästä vähitellen! Aischalle vararatsastaja oli tarjolla, mutta sitten tamma oli vähän possuillut ja se siitä. Täytyy katsoa jos löytyisi päättäväinen aikuinen, sillä kertaakaan ei ole minulla mitään kummallista tehnyt. Kovin kaikenmaailman kauhukertomuksia siitä ja sen vaikeudesta kuullut nyt sieltä sun täältä. Toistaiseksi ei ole mitään pahempaa ainakaan esittänyt, niitä odotellessa.
Tamma mikä tamma, mutta ihan kiva sellainen. Päkittää laitsalta tuodessa, luimii satulaa laittaessa ja vähän takamus nousee selkään kivutessa. Muttei muuta. Kiltti hoitaa eikä näytä pelkäävän mitään kummemmin. Lindakin ratsasti tänään sillä ja hän nyt ei oikeasti osaa ratsastaa. Mutta kilttinä Aissi meni kentällä.


Linda & AischaEi kommentteja:

Lähetä kommentti