keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Maanantaina jotain, tiistaina jotain, keskiviikkona kaikenlaista

Maanantaina sain sellaisen helposti koottavat hypyn kotiin. Kangashyppy :o) Saadaan treenattua sekä toko- että pk-hyppyä. Pakkohan oli tehdä heti.
Tokohyppynä metskulla hyvin. Treenasin samantien vinoja heittoja ja vahvistin takaisin tuloja hypyn kautta. Melko kivasti meni. Lopuksi suora heitto hetsaamalla niin sai vauhdinkin mukaan.
Muutamia tokoliikkeitä tyyliin "Meillä on vaan niin kivaa". Stoppia vain leikkinä enkä taida edes ottaa kokonaisena luoksetulona lainkaan ennen koetta. Tai ehkä kerran... Huomasin etten ole nyt vaatinut peruutusaskeleita ja se ehkä tekee sen liikkeen etupainoiseksi taas eikä niin nopeaksi kuin voi olla ja osaa. Naksulla peruutuksia sitten siihen.
Kaukoissa jumittaa helposti kaukaa sen maasta istumisen. Täytyy nyt tehdä paljon toistoja ja palkkausta. Toisaaltaan tykkää tästä liikkeestä paljon, toisaaltaan vähän jumii. En tiedä, katsotaan.
Sitten nostin sitä hyppyä vähitellen vähän ylöspäin. Metrinen meni täysin ongelmitta! Huiskahduksella yli. Myös metallikapulan kanssa, tosin se on paljon kevyempi. Hyvä hyvä.

Tiistaina pikaiset kimppatokot. Voltilla oli ilo ylimmillään ja se on hyvä se. Jäävät oli kuulemma hyvät. Nyt myös ilme palatessani sitä kohti parantunut!
Kaukoissa ok, mutta kerran jumahti. Kävin nostamassa nätisti istumaan ja sitten ei enää ollutkaan mitään ongelmaa.
Ohjatussa merkki ihan kohtalainen. Lähetys täytyy etenkin nurtsilla olla tosi tarkka. Kapulat hävivät sinne helposti ja jos näytän liian auki rintakehän, niin lähtee liikaa sivuun. Muuten ei moitittavaa tainut olla. Vai olikohan. En muista.
Ruutua kokonaisena. Merkiltä ruutuun mennessä matalempia merkkejä. Jäi hiukan kiinni niihin ja meni sivusta sisään. Uusi lähetys ja nyt haipakalla suoraan. Hannan käskytykset on Voltille jotenkin vähän liikaa kun on tullei ylivireinen. Nousi ruudussa käsky sanalla. Uudestaan ja pysy kuin tatti. Hyvä. Treenattiin sitten sitä, ei saanut ennakoida tietenkään myöskään mun pään kääntelyistä.

Lopetettiin siihen, oli ehdittävä vielä töihin uudestaan. Töitä on enemmän kuin ehkä vähään aikaan ja nämä vapaapäivätkin menee pitkälti jossain työntouhussa.

Niin ja haimme sitten pikku pupsin Pupun takaisin kotiin. Pentu ei ollut sitä mitä odotettiin ja parempi silloin heti palautua kuin vasta aikojen päästä harmitella puolin tai toisin.
Jälleen näkemisen riemu oli kohtalainen muun lauman kanssa ja pennun nimi nyt ainakin toistaiseksi muutettiin Reistä Pruksi. Kun on jo yksi Rei, uros, ja meidän suuhun nimi ei sopinut ja ehkä sen antaja haluaa säästää nimen mahdollisesti uudelle pennulleen.
Mihin Pru sitten asettuu aikanaan, katsotaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti