lauantai 8. kesäkuuta 2013

Mikä on liikaa?

Ja paljonko on paljon?
Voltti on vähän väsyneen tuntuinen. Toki helle yms. voi edesauttaa tuota tunnetta, mutta jotenkin nuupahtanut. Tietysti kyse voi olla myös minun vilkkaasta mielikuvituksesta.
Mutta onko loman tarpeessa, onko nyt liikaa kaikkea. Onko minusta tullut mamma, joka vie vaan lastaan harrastuksesta toiseen ja unohtaa itse lapsen siinä välissä? Vai tykkääkö se todella kaikesta tekemisestä?
Agility. Tykkää! Mutta on selkeästi hidastunut. Vai johtuuko tämä siitä kun malttia on tullut hiukan lisää. En ole edes paljoa nyt treenannut.
Toko. No tykkääkö? Ainakin osasta liikkeistä kyllä. Ja pieni suorittaja tekee liikkeet aina, koska se on sen työ. Näkyy myös tattadaa-asennetta. Mutta laitanko koirani liian ison eteen viemällä sen SM-kisoihin, joissa on paljon kaikkea. Pitäisi osata, pystyä tekemään enemmän kuin parhaansa isossa häiriössä monien silmien alla.
Haku. Tästä en ole ihan vielä ottanut selvää, että onko se Voltista vautsi vau juttu vai tehtävä tehtävien joukossa. Toisaaltaan se on vastapainoa muulle, saa mennä ja tehdä itsenäisestikin hommia, käyttää aistejaan.
Jälki. Tämä näyttäisi ainakin olevan mieluista. Häntä heiluen jäljestää innokkaana.
Esineruutu. No... en nyt sanoisi sen olevan Voltin ykköstekeminen. Lähtee innokkaana, mutta. Mutta se mutta. Mutta olisi tehtävä jos tekee kahta edellistä. Jos ikinä koskaan mihinkään kokeeseen meinaa.
Ja jos meinaa kokeeseen, täytyisi sitten myös treenata pk-tottista. Uusia temppuja ja ne hyppynoudot.

Missäänhän ei tulla huipuiksi, ehkä kelvollisiksi, jos ja kun lajeja on niin monta. Toisaaltaan taas ei kyllästy ehkä? Mutta toisaaltaan, onko niitä liikaa? Niin j ahuipuksi nyt ei tultais missään vaikka lajeja olisi vain yksi. Mutta ehkä paremmiksi.
Niin ja muut koirat. Kyllä Viuhkakin jäljestä ja aloittanut agilitytreenit vähitellen kuntouttaen sen pennuista. Tekee se tokoakin, muttei ikinä enää kisaa.
Malit taas harrastaa kotikoiran roolia mainiosti. Lenkkeilyä, uimista ja pihatokoa. Kesällä omalla pihalla saavat muutamia esteitäkin hypellä.

No, jos valmistuisi lähtemään treenaamaan Turkuun ;o)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti