sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

viikonloppu

Prim on harjoitellut harjoittelemaan. Se on superahne eli naksuttelu on ollut helppoa.
Koitin nyt opettaa targetin koskettamista ja se mätkähtää siihen mahalleen.
Tunnarin nostoa ja tais tajuta edes koskea sitä.
Luoksetulo on aika siisti. Imuttamalla seuraamista. Istu on jo sisäistetty. Maahan meneminen vaatii käsiavun. Odottaa jo paikallaan hetken nin istuen kuin maaten.
Leikkii  taisteluleikkejä hyvin, menee kuolleelle lelulle muttei tuo sitä. No ei oikeastaan tuo mitään lelua nyt just...
Hauska pentu :o)
Eilen myös näin super ihquja sisaruksia. Voi kuinka ne olivat kasvaneet! Ilopissathan sitä pääsi, mutta se ei haitta akun ovat niin ihania. Tosin vaikea kuvitella niiden olevan samasta pentueesta. Di on sellainen koipeliini lyhytkarvainen ja Whoopy supersöötti pehmonalle. Ja Prim siitä väliltä, tosin taitaa olla jytkyin noista selvästi.

Voltin kanssa agilitya eilen hiukan. Rimat 65cm ja saatii heti toka rima päällejuoksussa alas. No ei sen jälkeen yhtään eli hyvä hyvä. Teki ihan näpsäkän nollan 27 esteen radalla, mutta toisaaltaan se oli tosi helppo. Mutta välillä niin.
Ainut, että tuntuu tahmealta. Ei liiku oikein draivilla jne. Täytyy katsoa huomenna Janitalla onko tämä taas mun kuvitelmaa, hiekkakentän aikaan saannosta vai juoksun jälkeistä nössöilyä.
Prim kävi leikkimässä ja hiukan keskittymässä kentällä sekä juoksemassa Ninjan perässä putkeen (sorry!). Sai kiertää pari siivekettä (ei osannut) ja mennä putkeen (osaa liiankin hyvin).
Lopuksi koko revohka uimaan. Viuhka ja Voltti uivat hyvin ja mielellään. Prim vielä uikuttelee ja kiukuttelee rannalla. Etenkin pudottuaan kerran veteen...

Illalla Voltin kanssa pihatokoa. Saisikohan jotenkin pullotettua sen innon ja reippauden kaikkeen tekemiseen?

2 kommenttia:

  1. Kiitos Saija viestistä. Tuli perille! Pentu kastettu uudestaan,kiva nimi:) Voi kyllä se on sitten hieno! Olen todella iloinen ,että se on viellä siulla ,taitaa jäädä? Pitää kurkkia täältä miten se kasvaa ja oppii . Paljon hienoja koulutus päiviä teille ja ollaan yhteydessä:)T: Ullan lauma.

    VastaaPoista
  2. Niin en ole 100% varma vielä kun oikeastaan ei meille nyt tarttis koiraa. Toisaaltaan taas tuo vaikuttaa laumaan sopivalta ;o)

    VastaaPoista