sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Happy happy joy joy

Voltin vuoden eka tokokoe. Pienellä treenaamisella, ilman mitään viimetipan juttuja.
Tavoite: Asenne ratkaisee!
Tulos: Me ollaan voittajia!
Virallinen tulos: 1-tulos 260p.
Oisko mennyt suunilleen näin:
Paikalla istuminen 0 (haisteli teippejä maassa ja kävi levolle)
Paikalla makaaminen 8,5p. (haisteli teippejä, kellahti lonkalle rennosti. Mutta meni hyvin maahan ja nousi ylös)

Sitten olikin sekoitetu järkkä.
Kaukot 7,5p. (Yksi liike 2-käskytys meni mun piikkiin, vaihdoin käskyn ja tein väärin, eteni hiukan seiso-istu vaihdossa)
Ohjattu 10! (Melkein meni nenilleen merkille lähdössä. Ei kai huomauttamista mistään, kovaa meni ja kovaa tuli ja vieläpä suoraan)
Tunnari 9 (meni vähän takki auki ja samalla se suu... ei onneksi maistellut, mutta tuomarinkin mielestä oli vähän jännää)
Hyppynouto 10 (Onnistuin heittämään taas vinoon. Ei ongelmaa, hyvin hyppäsi, vauhdilla haki ja korjasi linjan & toi samalla vauhdilla)

Luoksetulo 9,5 (meni vähän nihkeesti maahan, stoppasin hiukan liian myöhään mutta taisi olla kelvollinen. Maahan ok. Sivulle ok. Ja vauhti pysyi samana joka välissä, jee!)
Z 8 (Oho, mopo keuli aikalailla. Siinä pomppuloikka-asenne seuraamisen välissä teki kaikki liikkeet hyvin ja nopeasti. Mikä lie aivopieru, mutta kääntyi minua vasten seisomisessa.)
Ruutu 10 (Merkille taas kelvollisesti, ruutuun vähän liiankin kovaa. Siinä luisteli vähän ja hetken ehti katsoa sivussa olevia merkkejä. Mutta ei mennyt halpaan ja loput meni hienosti.)
Seuraaminen 8 (ja jee, se _asenne_ pysyi ja sitä oli jo liikaakin ;) Tattaraa, matkalaukku oli historiaa. Se oli saanut tassujen alle vieterit. Vinotti siis välillä, korjasi hyvin sitten taas jne. Ohjaaja sai noottia käsistä, jotka auttaa perusasennoissa. Auttaa vai? Muistin sentään olla katsomatta koiraa)

Että ei sillä tuloksella ole niin väliä vaan tuolla kaikella muulla. Hyvä Voltti!
Jos nyt haluaisi, niin pystyisi ehkä aloittamaan oikeat treenit. Jos. Täytyy harkita. Olihan se kivaa ja Voltillakin taisi olla kivaa :)

Ja Pyry meni hienosti Sarin kanssa ekaa kertaa avoimessa luokassa. Sari ei ehkä joka hetki muistanut sääntöjä, mutta viis siitä, hyvä te!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti