tiistai 5. elokuuta 2014

Kaikenlaista

Olin Riitta Korrin tokokoulutuksessa AST:n kentällä kuokkimassa. En ollutkana koskaan hänen koulutuksessa ollutkaan, en edes nähnyt.

Kuumahan oli, mutta ei se meitä haitannut. Ainakaan paljoa. Piti päättää muutama liike ja otin aluksi ruudun. Yleensä kiva liike, mutta halusin näkemystä merkistä ja mahdollisesta kaarrattamisesta.
Kappas, Voltti ei löytänyt merkkiä vaan meinasi oikaista ruutuun. Siis Voltti? Merkki oli matala ja emme niillä treenaa koskaan koska olen ollut luulossa ettei niitä saa enää käyttää merkkeinäkään. Löytyihän se ja ihan kelvollisesti se sinne sitten meni. Ei ongelmaa. Vähän kyttäys meininkin lähtiessä, asiaan voi puuttua, siitä taas sain vinkin Pekkaa kuuntelemalla.
Ruutu sitten, jäi ihan eteen. Korjasi iloisena taaksemmaksi. Elikkä siis temppuversio tuli näkyviin. Kokeiltiin läheltä taputtamalla, meni keskelle ja korjasi oikeaan paikkaan taas käskyllä. Hitsi. Lätkäkuuria siis. Vaikka onhan se selkeästi ruudussa jne., mutta kun haluan sen olevan tietyllä paikalla niin ei noin vaan voi tehdä.
Se menikin siis nopeasti ja seuraavaksi ne kaukot. Ei huono, ei lainkaan. Teputti seiso-istu vaihdossa takajalkoja hiukan muttei kuulemma edennyt. Hiukan ponnettomat vaihdot, mutta pitäisi tyytyä niihin kunhan tekniikka on oikea. Olen tehnyt juttuja oikein, vahvistetaan nyt niitä edelleen. Siinä meni taas vaan hetki. Tauolle.
Toisessa setissä tunnari kun menee helposti takki auki helpoille. Ne monimutkaiset on Voltin mielestä niin siistejä ja ratkoo niitä huolellisesti. Nämä kisaversiot taas.... annoin mennä aika vireisenä, meni suu auki mutta täysin korrekti muuten. Mielentilan hallintaa eli tässä tarvitsee siis antaa taas olla matalamassa vireessä, tekniikka ennen vauhtia.
Ja kun sitä aikaa vaan oli, niin seuraaminen. Se oli Riitankin mielestä jännä juttu. Edistää vai ei. Ei mutta jotain vähän pielessä. Takapään käyttö huonoa, se vaan on ja siihen pitäisi taas ottaa tehokuuri. Kokeiltiin imuttamisella vähän taemmaksi ja näytti paljon paremmalta!
Kiltti, tekevä ja oppiva kiva narttu. Sitähän se on :o)

Kuuntelin aikalailla Pekan juttuja ja tuli ihan uusia oivalluksia & vanhalle vahvistusta.

Tiia oli ottanut kivoja kuvia! Kiitos.
Käytiin me sitä ennen Sarin & Cheenan ja Ninjan kanssa tokoilemassa myös. Meni pari tuntia kevyesti! Voltti oli ihan ok, ohjaaja sekoili käskyjen kanssa... Prim on vielä niin kesken. 
Mutta molemmat ilmoitettu kokeeseen!

Eilen aamusella agilitya harrastamaan. Olin vähän huono ja Voltti keilasi minun hiekkaan putken jälkeen. En tiedä mihin se osui, mutta maasta löysin itseni. Hetken mietin menikö polvi paikoiltaan, ei mennyt. Mutta sitten huomasinkin, että näytin 5v. joka opetteli ajamaan ilman appareita. Molemmat polvet auki ja kyynärpää kanssa. Onneksi toisessa polvessa oli sidos, ei mennyt niin pahasti. Varpaassakin vähän tuntui. 
Treenasin Voltin kuitenkin, hyvin ehdin sitten kun en ajautunut liian lähelle edellistä. Paremmin vielä toiselta puolelta. 
Ajattelin treenata Priminkin, mutta alkoikin sattua vähän enemmän ja varvas oli kynnen alta ihan musta ja ei sille voinut astua lainkaan. Kati oli kiva ja meni Primillä. Prim ei ollut koskaan mennyt vieraan kanssa, mutta eipä näyttänyt haittaavan! Sehän näytti kivalta :o) Kiitos Kati!

Muutama Iriksen ottama kuva Vain Agiliyelämää-leiriltä:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti