lauantai 23. elokuuta 2014

Voihan tassut

Voltilla on kerran aiemmin rikkoontuneet anturat, ilmeisesti tokossa kovasta jarrutuksesta. Paranivat kyllä hyvin ja nopeasti.
Nyt on tuo lähikentän pohja ollut vähän kehno ainakin meille. Kuuma, kuiva kesä niin meni ihan kovaksi ja irtosoraa päällä -> taasut "hioituivat" etenkin Voltilla, joka sliidaa kurveissa jne. Se lanattiin, satoi vettä ja selkeästi oli parempi tovin.
Tällä viikolla ollaan käyty siellä useampana päivänä tekemässä vähän ja eilen Prim näytti aika kankealta ja jopa hitaalta. Ajattelin sen olevan jumissa hiukan. Iltalenkillä meni harjulla kyllä ihan normaalisti, mietin jo, että olenko nähnyt omiani.
Tänään Sarin kanssa ensiksi tokoilemassa ja sitten vähän aksaamassa. Prim ei liikkunut kunnolla ja koitin katsoa ontuuko se. Lopulta tarkastelin tassuja ja voi toista, jokaisessa tassussa sellainen palaneen näköinen, kulunut kohta :o( Voltillakin kahdessa tassussa.
Niin paha mieli niiden puolesta, minä vaan pyydän tekemään paremmin ja nopeammin ja kaikkea, toisiin sattuu joka askel. Nyt loppu, me ollaan mielummin treenaamatta kuin hajotetaan toisten tassu raukat kokonaan.
Eihän se yksin mikään treenaus vaan myös lelun perässä juokseminen, tiukan jarrutukset ja nopeat käännökset. Se irtosora ja -kivet tietty liukuvat tassun alla kovin.

Mutta itse treenit meni eilen ihan kivasti, kiitos Katille seurasta! Voltti on taas voltti, kaikki onnistuu-teemalla me treenataan. Palataan maanpinnalle sitten joskus kun taas päästään kisaamaan.
Prim parempi ja parempi, aika ailahtelevaistahan sen kanssa meno on.

Tokossa Voltilla jotain pientä häröilyä, mutta on sillä vaan nykyään tuota virtaa ja iloisuutta siinä! Prim nyt meni aika laiskana, ajatus aikalailla kokoajan lelussa, joka odotti kentän laidalla. Mutta tekihän tuo.

Huomenna Prim paimentamaan koko päiväksi, onneksi pehmeälle niitylle niin ei tassut kiusaa.

Pinnan mikä lie-pinta (kivituhka?). Alla aika kova maa. Tosin ei se tuollaista ole joka paikasta, osassa ei tuota pienempää soraa ole niin paljoa. Mun silkkitassujen pohjat eivät näytä tuota kestävän.

Primin tassuissa tälläiset, osassa vereslihalla.

Voltilla tuollaiset punaiset "täplät", joista ihoa kuoriutunut hiukan pois ja muutenkin pohjat kuin hiotut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti