sunnuntai 3. elokuuta 2014

hei me treenataan!!

Sarit, Jaksi ja Heli koirineen treeniseurana, kiitos :)
Olipa mukava päästä treenaamaan. Mutta olipa Hi-Han kenttä kova ja päällä rullaavaa irtosoraa tai mitä lie sellainen pikkukivi. Helteet kai vaikuttaneet. Voltin tassut oli ihan sileät treenin jälkeen, vähän hioituneet. Katsokaa ettei tassut aukea siellä! Meillä laitettiin kovasti rasvaa treenin jälkeen kotona. Juosta oli myös hiukan hankala juurikin irtohiekan takia.

Prim nousi isojen tyttöjen kastiin ja pomppi 60cm hyppyjä kuin vanha tekijä. Olisiko lopussa yhden riman pudottanut. Muutenkin hän kovasti alkaa vaikuttaa ihan agilitykoiralta enemmän ja enemmän.
Vaikeaa oli sylkkäriin tuleminen, tosi vaikeaa. Mutta onnistuihan se kun vähän pompittiin tasajalkaa ja väännettiin rautalangasta. Muuten kaikki meni silleen plip plop, kaikki onnistuu-moodilla.
Tosin puomilla teki jonkun omistajan sydänkohtaukseen tappamis yrityksen. Meni kovaa, hiukan vinosta (ei siis osaa korjata...) ja meni tasapaino. Sellaista räpellystä läpi ja kovaa vielä koko puomi, lopuksi täydelliseen 2o2o. Ohops. Tarkistin koiran, ei näkynyt ruhjeita. Ihme. Ja eipä arkonut puomia lainkaan toistolla, ei se niin herkkis ole. Mutta nyt puomin asento jää vajaaksi, pysähtyy siihen alasmenolle eikä tassut maahan. Hmm. A ok.

Voltti meni hienosti :) Täydellinen kaikki onnistuu-moodi. Puomi oli kyllä liian hidas, mutta vähän palkkailtiin lopuksi ja nopeutui selkeästi. Kokeiltiin vähän vaihtoehtoja ja edelleen kaikki onnistuu-jatkuu.
Kumma juttu, treeneissä ollaan melkein hyviä. Kisoissa ei. Mikä lie.

Nyt tarvitsisi ottaa Voltilla käännökset työn alle. Ja tehdä yksi haastevideo.
Primillä vahvistaa ihan kaikkea, parin kuukauden päästä se olisi kaiketi kisaikäinen. Saa nähdä onko kisakuntoinen silloin vielä.

Koulutuksia alkaa tipahdella nyt elokuussa hiljalleen ja syyskuussa sitten jo "oikeasti" töitä enemmän. Kivaa :o)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti