maanantai 3. joulukuuta 2012

aikainen lintu madon nappaa tai jotain

Juulin vienti reissulla Sporttiksella treenit. Mukana Viuhka ja Voltti.
Voltilla alkuun hiukan tokoa. Lähinnä merkkiä ja sivulle tulemista vauhdista. Kun ruudusta tullessa tahtoo hiukan kovaa mennä ohi helposti. Jäävät ja ne kun meni hyvin, niin päästiin agilityn pariin.
Ajatuksena oli kontaktit ja sitten ne kääntymiset, etenkin putkesta.
Viuhka pääsi ensin ja kontaktit on sen taattua menoa. Ei se nyt niitä hulluna tykitä, himmailee alastuloja, muttei pahasti Viuhkaksi. Pysähtyy varmasti. Käännökset oli ekaksi ihan vaan minun ajatus, jota en saanut siirrettyä Viuhkalle. Meni nimittäin oikein tyylikkäästi 3 hyppyä suoraan ennen kääntymistä. Sillä ekalla olisi pitänyt kääntyä.
Sain lopulta ihan kivoja ja näppäriä käännöksiä, jarruja ja vähän rytmiä.
Voltilla aluksi keinun vahvistamista vaikka jään jälkeen. Meni turhankin rivakasti, ei mitään merkkiä himmailusta.
Niitä käännöksiä ja merkkauksia. Voltti joutuu ajattelemaan niin paljon noissa, että vauhti hidastuu. Tuo on tuttua enkä suostu siitä nyt ahdistumaan. Kun se tietää varmaksi miten asiat hoidetaan, vauhti palaa kyllä. Sain siis oikein mukavia käännöksiä, sain ehkä hiukan rytmistä kiinni paremmin.
Puomi on nyt vähän vaiheessa... se juoksee sen aika näppärästi, ei siis silleen kuin noi oikeat juoksupuomikoirat, mutta silleen kipittäen. Otin kännykällä videota, että olisi todistuskappaletta itselle miten sen suorittaa, osuuko vai ei, meneekö hilkulle vai sinnepäin.

Tehtiin molempien koirien kanssa myös välistävetoja (mun yöks), päällejuoksua, taaksetyrkkäsyjä. Lopuksi Voltilla esteen ohittamista ja poispäinkäännös. Se on sille tosi vaikeaa etenkin kun ensiksi sai sen hypyn mennä, sitten olisikin pitänyt tulla ohi. Palkaten onnistuttiin kyllä.

Hallissa oli tosi lämmin. Ja minulla paljon päällä. Tuli hiki ja sitten tulikin kylmä jäähdytellessä koiria. Tosin annoin niiden huolehtia itse hallissa jäähdyttelyjä n.10min... Ihan vaan siksi ettei ne vaan palelluta selkälihaksiaan ;)

Kontaktit...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti