maanantai 10. joulukuuta 2012

viikko vierähti

Viikko taas vierähtänyt.
Ollaan ehditty käydä Voltin kanssa Joensuussa kisoissa. Ekalla hylly kun en vaan ehtinyt, toisella 5vp. kun vika hypyn ohi. Vieläkin harmittaa täysin oma idioottimaisuus... miksi oi miksi. Mutta eipä siiträ enempää. Paitsi että hitto kun olen tyhmä!
Joensuussa Voltti meni kovaa, kääntyi etenkin tokalla radalla oikein hyvin ja oli kuuliainen pikku bc. Kontaktit ovat liian nopeita, todennäköisesti sai ekalla keinusta ansaitun virheen. Puomin meni kovempaa kuin ikinä koskaan milloinkaan ennen. Tokalla hiukan otti raviaskeleita lopussa. A tais olla ok molemmilla radoilla. Rimat pysyivät jnejne. Paljon hyvää ellei jopa hyvin paljon. Mutta silti... voi itku.
Mökkeiltiin muutama päivä ja koirat tietty nauttivat saadessaan kirmailla monta kertaa päivässä puhalla ja pitkin metsiä.
Tokoiltu ollaan ihan vain kotona, mukavaahan sekin on.
Maanantai aamuna Sari, Cheenan ja Ninjan kanssa Sporttikselle. Voltilla kontakteja, putkella leikkaamista (ei ongelmaa), pujottelua vaikka mistä kulmista ja vaikeuttaen. Hyvät täsmätreenit!
Huomenna on Hi-Han junnuryhmällä valmennus. Siihen oli paikka myynnissä kauan, mutta eipä kelleen kelvannut. Oisin voinut ostaa sen (kun jos paikat eivät mene, niin ne saa mennä ulkopuolisillekin), mutta kappas kuinka sitten se kelpasinkin ;o) Hyvä kun meni, ei minulla siihen oikeutta ollutkaan. Hassua vaan ettei se kelvannut ennenkuin joku olis halunnut sen. Nooh. Eipä se minuun koske.
Ke oiskin Janita, to omat treenit ja la vuoden vikat kisat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti