lauantai 15. joulukuuta 2012

Hopoti hopoti hoi

Vähän sillä asenteella eka rata Hyvinkäällä. Luomalan Henkalla oli helppo, nopea rata. Ei mitään ihmeellistä, sinne, tänne ja tonne ympyrää. Käänty lopussa leikkauksella todellakin enemmän kuin 90 astetta, oli superhyperhieno käännös -> väärään päähän putkea. Oho. Muuten hiukan rallatellen sinne tänne ja tonne, käännökset veny yms. Kun en ohjannut rivakasti vaan mentiin vähän sillen hopsansaa kun on helppoo kunhan mennään este kerrallaan. Tyhmä asenne, tyhmää ohjausta, ihan hieno koira.
Tokalla oli jo tekemistä hiukan enemmän, me like. Ja Voltti kanssa. Niin onnistu hyvä käännös putkesta, vastakäden tiukempi käännös, kontaktit pysähty (jolloin ne todellakaan ei olleet supernopeat), rytmittämällä nättejä käännöksiä, pujotteluun meinasi livetä avokulmaan vähän kovaa, mutta jarrut löyty viimetipassa. Tokavikalla hihkaisin turhaan (ettei menis väärälle esteelle minne ei ollut edes menossa) ja siispä kääntyi katsomaan ja hyppäs päin rimaa plus sitten vikan ohi, pöh ja höh.
Mutta 18 estettä meni hyvin, oli se yksi enemmän kuin edellisellä ja Joensuussa. Pari lisää hyvin ja mehän saadaan nolla!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti