perjantai 28. joulukuuta 2012

treenii, jee

Eilen pääsi aksaamaan, jee :o) Teimme Sepon jättämää rataa, jonka piti olla ihan helppo. Lukuunottamatta loppua. No ei se ollutkaan, helppo. Paitsi se loppu.
Me olimme Voltin kanssa ajoittain ihan eri radalla. Tai ainakin ihan eri ohjauksissa. Nyt syystä tai toisesta väisti minua todella voimakkaasti haluten pitää etäisyyttä enemmän kuin oli tarpeen. Täytyy taas ottaa kuuri lähelle tulemista, kädestä palkkaamista.
Halusin ehtiä yhteen kohtaan tekemään muurin jälkeen valssin, koska silloin ehti paremmin jatkoon. Muurille tultiin kovaa ja vinosti eikä siihen oikein ehtinyt tekemään pyöristystä. Minun valssi valahti ensin, peruutin ihan turhaa ja liikaa. Tosin koska Voltti on aika elastinen niin se onnistui silti muttei kauniisti. Lopulta sain onnistumaan yhden siihen kohtaan ihan hyvän valssin. Vaati kyllä toisten sanomista, nopeaa liikkumista ja rytmittämistä & heti ympäri. Vaikeaa.
Vekkaukseen ei imenyt mukaan, läksi ihan mihin sattu. Tarkkaa on, Riepu kun tulee vain, tuon kanssa kaikki katseesta rintamasuuntaan on oltava todella tarkkaa. Ei saa edes ajatella väärin ;)
Siinä lopussa oli ehkä hiukan vaativa pujottelun hakeminen. Mutta Voltti imee hyvin ja kuuntelee sanoja, niin haki sen olin kummalla puolella tahansa.

Päänvaivaa ehkä aiheuttaa edelleen ne kontaktit. Laura katsoi ja ei se kyllä virhettä juostessa ota puomilla. A vaatii käskytyksen, jos vain juoksen niin loikkaa korkealta. Täytyy taas herätä tähän ja pyytää Juhaa rakentamaan se kehikko.
Haluaisin pitää juoksukontaktit sekä pysäytykset. Nyt vaan ei ole selkeää pysäytys sanaa. Se täytyy siis ajaa sisään ja vahvistaa. Ettei turhaan tekeminen loppuisi kesken.
Keinu oli pääosin ihan hyvä, kerran meni läpi ihan hui hai kovaa... muttei toista kertaa.


Muuten eilen tuli lenkkeiltyä enemmän kuin yleensä. Aamulla Sarin lauman kanssa ja iltapäivällä lumikenkäilin ekaa kertaa. Vähän mietitytti kuinka Voltti jaksaa aksailla illalla, mutta eipä näyttänyt olevan ongelmaa.


Kielitään



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti