perjantai 21. joulukuuta 2012

treenipvä

Torstaina päivällä Janitan opissa.
Voltti meni melkoisen kivasti, suorastaan hyvin. Joka hetki ei tietty ohjaajasta voi ihan samaa sanoa. Mutta en nyt ihan huono ollut minäkään.
Kotiläksyt olivat tuottaneet tulosta ja nyt mm. pakkovalssi onnistui tosi kivasti. Valssit vaan pitäisi pyörähtää nopeammin ympäri. Pitäisi myös oppia käyttämään hyväksi rytmitystä enemmän hyväksi, se vaan toimii Voltin kanssa. Puhuttiin siitä(kin), että hankala vielä aina tietää milloin, miten ja missä kun ihan varma en ole monta askelta ottaa mihinkin jne. Ja kun Riepu ei ole koskaan reagoinut rytmin muutoskiin oikeastaan mitenkään ja sen ohjaaminen on luissa ja ytimissä, nyt joudun vähän taas opettelemaan uutta.
Takaa ohjaaminen on haasteellista. Voltti oli superhyperkiltti ja otti jopa kieltoja pari kun jarrutin! Nyt vaan täytyi olla iloinen, sillä sillä on hiukan tapana ryysiä läpi. Pitää oppia myös pitämään suunsa kiinni.
Ihanaa oli, että Riepu pääsi rallattelemaan! Medirimoilla, mutta mun maailman paras malinois teki nollalla 26 estettä noin vain. Vähän juu lenteli, mutta mm. kontaktit olivat niin hienot. Sen kanssa takaaohjaaminen meni ihan luonnostaan, sylkkäriä sylkkärin perään ei tuottanut ongelmia.
Kauhean hyvä mieli jäi treeneistä ja muutenkin. Ihanaa kun on upeat koirat, ihania ystäviä jne.

Illalla vielä Sporttikselle. Sarilla tontturata ja siinä haasteena pujottelun kulmat. Laitettiin sitten myös ympäri hallia ympyrä eri esteillä.
Ekaksi liukui liian kovaa avokulmaan, mutta sitten oikein hyvin ja kesti siitä vielä leikkauksenkin. Myös päällejuoksun toisinpäin. Eteni hyvin ja haki esteet. Mitäs siinä, kivat treenit juuri ennen joulua!

Pääsin vielä rallattelamaan Pirkon kanssa. Hui kuin se on nopea. Ja reagoi asioihin paremmin kuin Voltti. Eli minä olen tehnyt omastani jyrämäisemmän, huoh. Toisaaltaan tietty siitä on hyötyäkin välillä, toisaaltaan ei.

Loppukevennykseksi kauko-ohjaus aksaa. Laitan videoklipin myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti