lauantai 28. syyskuuta 2013

Kisat Purinalla

Jipi jipi, eka radalta nolla, sillä 2. Pirtun ja Timon perään, plussana 2. Agi-Serti. Nyt sitten odotellaan ensi kesään viimeisiä hyppy- kuin agilitysertejä.
Eka rata olikin varsin kelvokas (- se yksi paniikki karjaisu "tänne" kun Voltti läksi lukemaan mun aavistuksen irtoavasta kädestä väärää hyppyä, siinä pieni lenkki).
Hyppis vakuutti minut ikäväkyllä boikotoimaan jonkun tuomarin ratoja. Ei päätä ei häntää, edes naisen logiikalla ei saanut siinä otetta mistään. Hyllytettiin komeasti, mutta niin hyllytti 99% nopeista koirista ja  todennäköisesti yli puolet muistakin. Ei siitä enempää.
Toka agilityrata oli ihan kiva taas. Puomin jälkeinen elämähän on meillä vähän jännä jos jään jälkeen. Ja jälkeen jäin, otti ihan oikein muurin, jonka jälkeen luulin sen käyttäneen nenänsä putkessa... voihan luulo, ei ollut ainakaan tuomari sitä nähnyt. No seliseli, mutta löysäilin ehkä vähän ja yhden takaakierron sitten jätin vajaaksi. Muuten rata ihan ok tuntuinen jne. Kovaa kulkee, hyvin hyppää ja asenne kohallaan. Kääntyä tietysti voisi ehkä vähän helpommalla ja paremmin. Toisaaltaan esim. niistot on kyllä ihan huiput.
Kokeilin kisan jälkeen sen hylly kohdan -> ei niin mitään ongelmaa!

Tuntui taas kivalta. Tietty nolla aina tuntuu, mutta tekeminen muutenkin. Voltti tuntui nauttivan myös ja tehtiin melko paljon ihan samalla radalla juttuja koko ajan. Paitsi hyppiksellä. Tai tehtiinhän me sielläkin, sekoiltiin urakalla ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti