tiistai 10. syyskuuta 2013

tottistelua

Tokoilua omalla pihalla omaan tahtiin.
Prim teki perusasentoja ja sivulle tulemista eri kulmista. Hyvin alkaa muistaa tökätä sen kuonon reiteen. Muutamia askelsiirtymisiä ja sitten aitaa vasten reipasta seuraamista. Tässä ei haeta niinkään valmista paikkaa tai asentoa, enempi vain olotilaa ja reippautta seuraamiseen.
Maahan lakoaa niin siististi! Voi kun se pysyisi. Täydestä vauhdista tai paikaltaan humps vaan alas. Ilman mitään jalkojen asetteluja tai himmaamisia.
Noutoa ja nyt ei kuulunut mitään wuh hau räyh äänetlyä kapulalle. Kovaa tuo ja palkkaan siitä. Sivulle saakka en ole edes yrittänyt.
Merkin asentamista. Pallo taakse ja lähetys muutaman kerran.
Odottelua istuen ja maaten. Siinähän sitä saikin jo pussillisen nameja syötettyä ja hampaan jäljen käteen hankittua (ei ihan osunut pelkästään leluun).

Volttikin oikeastaan pitkästä aikaa. Sillä oli niin kivaa. Viis pikku vinotuksista tai muusta pilkun piipityksestä. Iloa ja riemua!
Seuraaminen makuuni vautsi vau ja liiankin pomppivaa. Ihan sama, sillä oli kivaa!
Merkki. Jos tuollaisia merkkejä saisi kokeissa, niin kaikkien olisi pakko vain huokailla ihastuksesta. Täysiä taakse suoraan ja suorastaan liukava stoppi ilmassa. Vau. Kaksi sellaista ja paljon palkkaa.
Jäävät aina oikein ja ilme oli hyvä palatessa.
Kaukot. Toinen vau. Siinä ei aseteltu tassuja eikä mietitty liikoja vaan tehtiin tasan niinkuin piti. Ilman sentkään siirtymia mihinkään suuntaan.
Ettei nyt kaikki olisi ihan vau, niin noudossa se vaan pyöräyttää sen kapulan suussa pari metriä ennen perusasentoa.
Lyhyet treenit, paljon iloa ja tekemisen riemua. Tykättiin molemmat!
Pitäskö sittenkin... treenata hiukan ja käydä jossain kokeessa vielä. Kukas pakottaisi minut treenaamaan?

Viuhka sai temputella. Se on aika pätevä siinä ja tykkää kovin.

Harmittaa kun ei ole ehtinyt hakuilemaan yli kuukauteen kait :( Aina jotain. Ja nyt ne siirtyy sunnuntaille ja aina enemmän aina jotain.

Mittailin tänään Primiä, oisko jotain 46cm ja painoa 11,2kg. Voltti painoi 13,2kg ja Viuhka 17,1kg. Vähän hoikassa kunnossa kaikki.

Ihan Iriksen kuvia Primistä ja Voltista!Ja mun lempikuva!2 kommenttia:

  1. Prim ja Vanttu ovat kovin samikset (kaksi viikkoa sitten Vantun paino sama ja korkeus 45,5cm). Ja Voltin & Håpin painokin grammalleen samoissa lukemissa. T. Vertaistukea vailla?

    VastaaPoista
  2. Taitaa olla myös samanlaisia muutenkin, molemmat?

    VastaaPoista