lauantai 2. marraskuuta 2013

Lauantain ratoksi

Kentällä Helin ja Lassen kanssa. Siinä on muuten kelpie, joka todella reagoi rytmityksiin ja suhinoihin! Kateesta vihreänä kokoilin sitä hiukan... Ne käännökset.

Voltin kanssa pääosin vain vähän palkkailuja jarruihin ja käännöksiin. Lyhyet ja ytimekkäät treenit, varsin onnistuneet siinä pienessä mittakaavassaan.
Niin ja kerran juoksupuomi, toisen kerran pysäytys. Jaksoi ja malttoi kuunnella oikein.

Prim pääsi rallattaa pienen radan pätkän. Oli se vaan hyvä <3 Tällä kertaa.
Toki aluksi taas lähdössä pysymisiä, palkkausta siitä. Ja päällejuoksussa laitoi verkon, otti liikaa liikkeestä ja edessä olevasta putkesta häiriötä. Verkko on niin kätevä, ei satu koiraan jos törmäisi ja kuitenkin estää väärän linjan ja itse voi keskittyä vaan ohjaamiseen. Pari toistoa sillä, sen jälkeen tuli hienosti.

Molemmilla myös hiukan tokoa. Primillä ensin jo ennen agilitya.
Perusasentoa, siirtymisiä. Hiukan seuraamista. Jääviä, lapsen kengissä vielä. "Seis" voi olla myös maahan. Ja toisinpäinkin. Lopulta pääosin oikein. Luoksetuloa, meinasi vähän ennakoida. Palkkailin sitten vaan pysymisestä. Yksi hyvä ja vauhdikas luoksari suoraan sivulle.
Ruutu ihan uutena. Yritti tarjota merkkiä ensiksi. Lelu ruutuun ja sinne meni. Pari toistoa.

Tokoa uudestaan agilityn jälkeen. Ruutua uudestaan, Heli ja Sari palkkasi lelulla sitten. Alkoi raksuttaa pienellä koiralla (aivoitoiminnallisesti pienellä). Hyvin ja suoraan kyllä lähtee!
Perusasentoa häiriöllä. Tsemppasi tajuttoman hyvin, enemmän vain puski kuonolla kun tajusi homman idean.
Voltti sai tehdä todella pitkästä aikaa merkkiä ja ruutua. Hyvin muisti. Mutta on sillä vaan se ajatus sinne ruutuun... Kaukoja niin että ruutu on edessä, tahmaa. Mutta tekee ja takajalat kyllä pysyi hyvin. Läheltä vielä parit asenne vaihdot.

Pieni videoklippi Prim agilitysta.


1 kommentti:

  1. Siis vau, upeen näköstä menoa. Ja jösses siitä on kasvanut iso likka.

    VastaaPoista