perjantai 29. marraskuuta 2013

Viikko katsaus

Treenailtu agilitya ja vähän tokoa. Vaihtelevalla menestyksellä ja fiiliksellä. 
Tiistaina Voltti oli ihan willi ja hiukan läksi käsistä, lensi enemmän kuin olisi ollut tarve. Toisaaltaan se taas teki hienostikin, aika ristiriitaista suorastaan.
Janitalla Voltti oli taas melkoisen taitava! Tai kai se aina on jos ohjaus on ajoissa ja oikein. Ja kovaa se menee. Janitan kanssa oli taas puhetta, että kannattaisi luottaa siihen takaaohjaukseenkin kun se vaan toimii. Ei hidasta, mutta ohjautuu kyllä. 
Primin kanssa täytyy ihan ohjata. Kuin minun koirat ikinä ovat oppineet mitään? 
Torstaina oli vähän plääh treenit ilman isompaa ajatusta. Oma vika, saisihan sitä ajatella. Primin kanssa vähän ohjauksia ja osa meni hyvin, osa ei niinkään. Pitäisi alkaa tekemään radan pätkiä ja kohta niitä kontakteja. Keinua tehtiinkin ylös tuettuna sekä ihan vaan alasmenoja erikseen. 

Tokoiltiinkin hiukan. Tänään ekan kerran Prim pääsi Veikkolan hallille Hi-Han treenivuorolla. Ei ole ennen siellä ollut ja siellähän kaikki suhaa miten sattuu. 
Paikallaolo ensin, Primin eka kerta ryhmässä. Aika onnistunut treeni.
Muutenkin keskittyi hyvin ja jaksoi tehdä. Lähinnä keskittymistä ja hiukan jääviä. Ei ne vielä mitään vau-juttuja ole, mutta maahan menee kyllä asenteella. 
Noutaja ja on hiljaa, jee. Pureksii kyllä hiukan siinä sivulla, seuruuta kapula suussa ja unohti mälvää. 
Hyppy tokan kerran ikinä. Ja meni niin hyvin! Epäröimättä hyppäsi. 
Kaiken kaikkiaan kivaa treeni :)

Loppuvuosi onkin kisaton, aloitellaan taas tammikuussa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti