tiistai 19. marraskuuta 2013

Tylsiä päiviä

Periaatteessa minun piti olla sairauslomalla viime viikko, mutta eihän se ole mahdollista. Olin töissä to-la ja olipa myös hoppu. Huh, lauantaina olin jo ihan kuitti ja ilta meni makoilleen sohvalla.
Koira rukat joutuvat taas olemaan vähemmällä :o( Onneksi taaskaan ne eivät näyttäneet laittavan pahaksi sitä.
Prim ja Voltti on tehnyt pääosin sisällä vähän tokotuksia. Minnan kanssa vähän sellaista haaste juttuu pupsien kanssa. Joskos saisi vaikka treenailtua!
Ekana oli paikalla käännöksen. Reippaana tekee kyllä, ehkei niin säntillistä vielä ainakaan.
Noutoakin ollaan treenailtu ja kappas se kapulahan jo tuodaan sivulle. Pitämistä ja nostoa erikseen.
Seurata ei osaa, paikka ei vaan pysy. Seis ja maahan alkaa erottua. Myös asennoissa olemista vaikka kävelen ohi ja ympäri. Vaihtelevalla menestyksellä.
Voltin sisällä tehdyt kaukot ovat niin siistit. Ja muuten perusasentoja ja kääntymisiä. Eli samaa kuin pikkusiskonsa.

Prim- haaste 1


Sunnuntaina olin Pauliinan kanssa WAOn karsinnoissa. No ei tarttenut karsia, pikku makseja lopulta oli niin vähän. Katsotaan suuntaako matka Italiaan toukokuussa, paikka olisi.
Sain tehtyä myös metsälenkin valoisan aikaan ja olipa kivaa vaikka tuuli vähän puita heiluttelikin. Vähän laittoi puuskuttamaan.

Ja tiistaina pääsinkin agilitytreeneihin! Voltti ja Prim molemmat, hauskaa.
Voltin kanssa meinasi oikeasti happi loppua ja puuskututti. Lopussa näkyi selvästi, ei vaan jaksanut. Mutta itse treeni meni melkeimpä oikein hyvin, on se vaan niin paras.
Prim meni myös pätkiä ja kappas vaan, ponilaukkainen monsteripupsi teki taas varsin hienoa osaamista. Sinne meni alun 5 estettä pimeine putken kulmineen, takaakierrot, twistit kuin tyhjää vaan. Hyvin luki ohjauksia.
Saksalainen vinolla hypyllä aiheutti hiukan vaivaa, meinasi oma osaamistaso pennun osaamistasoon loppua. Mutta kappas, menihän se!
Persjätön luki, vassithan se jostain syystä lukee tosi hyvin. Ja lähtee esteelle, mutta kääntyy.
Vaativaa on päällejuoksut yms., jää liikkeeseen.

Ja aika super uutisia: Pirkko oli Pasin ohjaamana mennyt ja voittanut ison luokan Janakkalassa ansaiten samalla 2. H-Sertin! Hienoa, onnea, upeaa. Ja oli kuulemma muutkin radat olleet hienoja, vain 1 rima. Varokaapa vaan, sieltä ne tulee ja kirmaa kaikkien ohi!
Mun on pakko linkittää voittorata

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti