lauantai 6. lokakuuta 2012

Agilityn MM-skabojen livestreameilyä. Siinä välissä Lägin seura mestisten tuomarointia. Tuli ehkä vähän hankalahkot radat, hups ja sori! Ei olisi tuomariksi minusta, luulisin.
Tosin virheitä ja hyllyjä ei tullut vain ja ainoastaan yhdessä kohin, aika tasaisesti pitkin rataa. Ja joku radan unohduskin, 0 alla tietty.
Mutta tietysti käytin tilaisuutta hyväkseni ja treenasin itse ;o) Olin vain unohtanut ottaa juoksukengät mukaan, raskailla goretex nilkkureilla ei askel ollut kepein. Mutta sain ihan tehtyä pätkiä ja kokeiltua muutamaa kohtaa erilailla ohjattuna. Ei se nyt kyllä ehkä sitten ollut niin vaikea kuitenkaan.
Vähän Voltti lenteli, kun itsellä jo ajatus seuraavassa kohdassa niin kaarre on melkoinen. Myös ihan peruspujottelussa virheitä, jätti vikaa väliin pari kertaa :o/ Tarkkuuttaa vaatii itseltäni nämä tälläiset.
A oli joka kerta hyvä, tuli alas saakka. Puomilla pelkkää alasmenoa ja myös kokonaisena, aika hyvällä asenteella.
Ettei ihan ajatelluimmat treenit, mutta tulipa tehtyä.

Illalla vain lenkittelyä ja muutamia perusasentoja & kaukoja. Kaukojen liikerata hiukan takkuaa kun lopetin sen peruuttamisen vaatimisen eli nyt ajatus ei ole niin taaksepäin. Sain kuitenkin hyviä, onnistuneita vaihtoja ja pystyin myös alkamaan palkkaamaan vain ripeät, suorastaan nopeat vaihdot ja olla huomioimatta sellaisia puoliteholla tehtyjä.

Mutta tänään on JÄNNÄ päivä. Jaakko ja Zen niin mitalissa kiinni. Iiik. Ja Tip&Zeljkokin hyvällä, nopealla nollalla kärjessä. Voltti on niin ylpeä isästään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti