maanantai 1. lokakuuta 2012

Mitäs me tänään tehtiinkään

No tokoa! Ja eilenkin.

Eilen aamusta kotosalla ruutua ja merkkiä. Hiukan ohjattua helpotettuna Ninan ohjein.
Ruudussa nyt tarkkana paikasta, alkoi korjaamaan hyvin taemmas keskelle heti kun käskytti uudestaan "ruutu". Lopulta paikka oli aina oikein, tai ainakin melkein, siinä missä haluankin. Myöskin ihan ilman mitään avustamisia, täysiä ruutuun ja siellä ympärä ja seis. Seis oli oikeasti seis eikä maahan. Jes.
Merkki löytyi, mutta se ilo siitä puuttui. Palkkailin ja hullutin. Vastapainoksi ei mentykään merkille vaan tehtiin jotain muuta. Sellaista lievää kuuntelutreeniä.
Ohjattua aikasen kivasti. Heittelin itse ne kapulat sivuihin ja lähettelin hakemaan vuoronperään vasen ja oikea, oikea ja vasen. Siitä sitten yht'äkkiä ruutuun läpi kapuloiden ja SE MENI!
Vähän jotain hömpötystä väliin ja toisesta suunnasta. Ohjatun kapula kiinni ruutunauhaan ja ensiksi ruutuun -> oikein! Sitten hakeamaan ja tattadadaa: haki oikein!

Sunnuntailenkkiä koko poppoolla. En nyt tiedä rentouttavasta... mutta liikuntaa tuli harrastettua kera koirien. Otusmessuillakin tuli Mirkan kanssa käytyä "tuhlaamassa" rahaa.
Ja illaksi vielä ohjattuihin treeneihin, nyt luoksetulo ja seuraaminen.
Läpijuoksulla eka, kovaa tuli eikä ennakoinut. Toinen pysähdyksillä, pitää olla napakamman, paljon napakammat! Tosin Marista ne oli ok, halusi kuulemma kovasti juosta mutta kiltti koira kuitenkin pysähtyi. Parasta ehkä oli ettei nykinyt, ei ennakoinut ja tuli kovaa.
Seuraamisessa halusin Marin katsovan milloin voin palkata. Nyt on meillä iloista ja ehkä jopa hiukan rallattavaa seuraamista :o) Sivuaskeliin tarkkuutta ja hidasta täytyy treenata enempi. Mutta pääosin aika kivaa ja käännöksetkin kohtuu napakoita. Olipa kivaa.
Lopuksi keinua ja pujottelua. Teki muutaman täydellisen keinun. Täyttä vauhtia loppuun saakka, liinat kiinni ja odotti lupaa poistua. Superia!
Ei virheitä pujottelussa, kulmia, tiukkoja leikkauksia, edistämistä, päällejuoksua. Kaikki onnistui, olipa hauskaa.

Tänään sitten treenit ja taas oli hauskaa se itse treenaaminen! Hyppynouto metallilla. Sehän on vähän nihkeä siinä. Eka vaan vauhtinoutona ja hups, tuli vahingossa Riepun käskyt ja koska Voltti on joutunut kuuntelemaan niin eihän se hakenut. Hyvä likka. Toinen sitten normina ja vauhti oli hyvä, nouto riittävä ja siihen sai jäädä!
Ohjattua. Se taitaa alkaa toimia. Voi että olen iloinen! Merkillä palkkaa, ei palkkaa, merkille vauhdilla, ei mennäkään merkille. Pakko vaan todeta, että Hyvä Voltti.
Vähän seuraamista. Paikallaolot, Antti tuli sopivasti häiriköimään. Istui kuin tatti, pää vähän pyöri. Sama paikalla makuussa, ei edes kylkiasentoa tai mitään, hiukan liikaa sitä pään pyöritystä ehkä vaan.
Lopuksi hyvä minä ;o) Sain tehtyä mukavat treenit alun harmistuksesta huolimatta. Tyhmää oli, että olin ymmärtänyt ryhmä-/kimppatreenit väärin. Vielä tyhmempää, että annan asian vaikuttaa edes hetkellisesti omaan mieleen. Mitä väliä, ei mitään onneksi :o)
Iso kiitos Tanjalle ja Hannalle eilenkin avusta ja neuvoista.

Tämä kuva ei nyt liity tähän päivitykseen mitenkään, mutta on kiva lisäillä joku kuva. Tai ehkä sillä onkin merkitystä, vaikka näyttäisi joku aluksi ihan harmaalta ja ikävältä, niin kun tarpeeksi uskoo ja tekee, alkaa asiat valaistua ;o) Syvällistä. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti