torstai 25. lokakuuta 2012

viikkotreenit

On ollut kiirus viikkoa. Töitä ja joka ilta jotain, ei ole ehtinyt blogiakaan kirjoittamaan.
Maanantaina tokotreenit. Luoksetuloa ja ruutua. Stoppi liian hidas. Voi ennakoida. Tulee miljoonaa. Ruutu hyvä, merkki ok.

Tiistaina Jessican koulutuksessa tokoa. Luoksetulon hölkkäili, pysähtyi sinnepäin ja maahanmenoa ennakoi. Ongelma ei ole vauhti tai sen puute, sillä se oli kuulemma hyvä! Pysähdyskin hyvä, ei voi vaatia koiralta jotain mitä se ei luonnostaan tee. Tai jotain sinnepäin. Vauhdilla ei saa pisteitä sen enempää kuin tasaisella vauhdilla. Jne.
Ruutu. Haastava ja en auttanut eli sanonut pysähdys käskyä. Mutta merkille meni ja nojaili kovasti sinne oikealle ruutua kohden. Löysi ruudun, mutta meni yli. Jne. Sitten ei halunnut mennä merkille vaan ruutuun. Ja niin edespäin kaikenlaista mitä ei oikeastaan ikinä ennen. Mutta korjailtiin ja tehtiin ja mietittiin.

Keskiviikkona tokoa. Noudot. Hyppynouto metallilla, hyvin otti!
Ohjattu hyvä. Toiseen suuntaan ei muistanut kuunnella ensiksi, mutta korjattuna ok.
Tunnari hyvä. Lopuksi luoksetuloa läpi ja seuraamista.

Torstaina yöaksat. Meni ihan kivasti. Parasta se, että rytmi alkaa löytyä ja tiedän mihin ehdin. Voltti kyllä hakee hyvin esteitä eikä tee omiaan. Hiukan liukasteli hallissa ja muutama rimakin osaksi ehkä siitä syystä. Kontaktit ihan kivasti, ei himmailuja!
Viupiu teki myös ja kaiketi se menee ihan kovaakin. Pysähtyy nätisti kontaktit, kävelee kepit ja hyppää hyvin. Mihinkään se ei käänny ellen ole edellä kääntämässä. Niistot on hyviä, samoin sylivekit yms. mutta kauempaa latasee vaan läpi. Vähän melkein kuin Riepu, plus liike vie kovasti.

Huomenna Mikkeliin, la ois tokokoe. La sitten takas ja maanantai aamusella aikasin Wieniin ja siitä Sloveniaan. Miniloma ja Volttikin pääsee :o)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti