lauantai 13. lokakuuta 2012

KKK kisoissa

Buranan voimalla kisaamaan. Oli jotenkin vaan pakko.
Eka rata oli kohtuu simppeli ja menevä profiililtaan. Tokavikalle sujuvaa nollaa. Aalla saatiin sitten eka alasmenovirhe, että se siitä nollasta. Taisi olla osaksi mun syy, siinä jäi jälkeen ja leikkasin Aan takana, oli vähän ihmetellyt missä olen. Tosin useampi sanoi, että ei ollut virhe, etutassut olivat kontaktin reunalle. Ylhäällä, mutta olivat. Toisaaltaan, tuomari ei sitä nähnyt ja se riittää. Tuomari kyllä sanoi, että menipä se nopeaan sen Aan kun hän luuli sen pysähtyvät tietysti. No puomin ylösmeno oli ollut hilkulla eli ehkä sieltä ois tullut virhe, jota ei tuomittu ja Aalta ei virhettä, josta sai. Ihan sama, vitska ja sillä viidenneksi.
Muuten rata tosiaan sujui täysin suunnitelmien mukaan, Voltti kääntyi oikein hyvin ihan rytmityksillä jne. Puomin loppu olisi voinut olla nopsempi, mutta se ei ehkä ollut hitainkaan. Keinu oli tosi hyvä.

Toka rata ja ei pahan oloinen lainkaan. Mutta tyhmä en muistanut napata sitä heti 3. hypyltä mukaan kunnolla ja paineli sitten tietysti nenän edessä olevalle keinulla täppäämään tassut.
Nyt A oli hyvä. Ja keinu. Sitten kukaan voi olla niin tollo kuin minä. Lähetän putkeen, menen nappaamaan suulta mukaan ja kompastun putken painoon. Pläts ja suoraan mahalleen hiekkaan. En muista milloin olisi sattunut niin paljon hetken aikaa. Mietin, että murtuuko polvi. Alkoi olla huolestuneita ihmisiä siellä täällä, mutta pääsin ylös ja lähettelin Volttia hetken putkiin ettei luulisi jotain pahaa sattuneen. Kinkkailin pois ja KKK ihanat ihmiset haki koiraa, toi kylmää jne.
Autossa kylmähoitoa ja sisun keräämistä. Hitto, mehän mennään hyppikselle!

Hyppis oli ehkä vähän kiiruunlainen, mutta täysin tehtävä. Alku läksi rullaamaan hyvin, ehdin putken jälkeen persjättöön jne. Muurilta valui, mutta tämä johtui mun huonosta valssin yrityksestä, polvi ei kestänyt valssin kierrettä :(
Haki huisan hyvin kepeille suorasta putkesta! Jäin jälkeen kun en pystynyt valssaamaan enkä oikein kovammin juoksemaankaan ja leikkasin siinä putkella ja käskytin vain kepit, kepit. Sinne haki <3
Sitten oli päivän paras improvisointi. Kun en pystynyt, niin en pystynyt. Jouduin kierrättämään Voltin tosi kaukaa ympäri, että päästiin loppusuoralle. Jonka hoiti omin nokin.
0 ja voittokin vielä :o)

Nyt siis yhtä uupuisi. Plääh.

Polvi on k-i-p-e-ä. Turvonnut, iho vähän rikki, alkaa mennä mustaksi. Yök, toivottavasti ei nyt tule mitään isompaa harmia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti