keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Janitan treenit

Tokoiltu ei olle yhtään. Ei kellään, ehkä tauko vaan tekee hyvää siinä(kin) välissä. Tänään illalla olisi tarkoitus mennä vähän kokeilemaan.

Treenit Janitalla. Joku 3-lk haastava radan alku, kuulemma tosi paljon virheitä tullut siinä.
En päässyt alkua pitemmälle kun en osannut pakkovalssia. Uskomatonta. Tai siis osaan, mutta ajatus jo sillä 3-4 välissä ja hutilointia jne. Lisäksi sitten kun se onnistui, en ehtinyt sinne jatkoon en millään.
Suunnitelma A käyttöön (minkä olisin siis valinnut) ja se toimi! Mutta kotiläksyksi pakkovalssit, joista on kiire eteenpäin.
Muuten melkoisen mukavasti. Hienosäätöjä.
Sitten haastavahko poispäin ja pois taas. Ohjasin estettä, en kuviota. Silloin meni esteen muttei oikeaan suuntaan. Lopulta senkin sai aika näppäräksi, hyvin tuo Vomppis kyllä kääntyy!
Kotiläksy nro 2, esteiden ohitukset. Jos käsi on alhaalla ja kutsun, on edes katsottava.
Kannustavaa puhetta siitä, kuinka nopeat on vaikeampi nostaa. Kuin ne sitten ovat parempia 3-lk. Kuin V on nopea kun mikä. Onko se muka? Tai sen kiihtyvys on vertaansa vaikka. Hmmm.
Nyt hetkeksi mietittävä vaihtoehdot, joissa minulla ei tule niin kiireen tunne. Sillä sieltä ne virheet tulevat.

Mutta jälleen, tekeminen oli mukavaa ja jopa palkitsevaa. Puomi oli melko hyvä, rimoja ei tullut jne. Monta hyvää, onnistunutta kohtaa. Agility Voltin kanssa on vaan niin kivaa. Samoin kuin toko. Sohvalla makaaminen. Lenkkeily. Kaikki.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti