tiistai 13. marraskuuta 2012

sitä sun tätä

Sunnuntaina Hyvinkäällä kahden startin verran. Hyllyjä, hyllyjä. Nopeita, ihan kelvollisia hyllyjä.
Ekalla kääntyi pujottelusta väärään suuntaan ja oikaisi läpi -> hylly.
Tokalla en vaan ehtinyt ohjaamaan ohi putkien suun lopussa -> erittäin hyvä hylly.
No, lähellä mutta niin kaukana :o) Hauskaa oli silti, koira toimi niin hyvin kun osaa, meni melkoista haipakkaa ja ohjautui silti kaukaakin. Paitsi sen ratkaisevan kerran ;o)

Maanantaina tokoa. Ruutua ja luoksetulo.
Menee kovaa, bongaa ruudun vaikka näyttää juoksevan ihan vaan täysiä johonkin. Häiriönä laitettiin merkkejä toiselle reunalle, meni ekaksi niiden kautta sitten ruutuun. Toisella kerralla kiltti likka ei halunnut tehdä väärin ja baanaanoi itsensä toista reunaa ruutuun.
Luoksetulot kelvolliset ellei nyt kuitenkaan loistavaa.

Asenne kaikkeen tekemiseen on nyt aivan ihana. Me ollaan myös temppuiltu ja ekaksi neiti tosikko meinasi jättää ne puuhat äipälleen. Kaipa joku kateus iski ja alkoi maistua temputkin ;o)

Tänään fyssarilla kun veti niin nurin Sloveniassa muutaman kerran & onhan tuota treenattu ja viime kerrasta on paljon aikaa. Tulos oli, että loistavan joustava lihaksisto, ihan kumikoira. Oikeassa kyljessä löytyi todennäköisesti ruhje, sai laseria siihen. Siinäpä se, ei tartte mennä kun joskus ensi vuonna ellei tapahdu mitään. Kun ei ole mitään hoidettavaa :o)

Temputteluissa Viupiu on aika pätevä. Täytyisi nyt vaan jalostaa niitä juttuja. Ruuti aiheuttaa lähinnä sekasortoa ja Maliinan yrittäminen on vain koomista. Riepu nyt ei jaksa osallistua, se mielummin omii vaikka lelun ja lähtee lussuttamaan sitä takkahuoneeseen omaan rauhaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti